Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Hvad kan DU gøre? ● True cost documentary del 2

June 23, 2015

Satte den også spor hos dig?

Altså min sidste blog-post om "The true cost documentary"

Det håber jeg virkelig

For vi bliver altså nød til at gøre noget

NU!

 

 Dette er kun den officielle trailer til filmen. Vil du se hele filmen så gå ind på truecostmovie.com

 

Jeg ved godt at det hele kan virke lidt stort og uoverskueligt, og måske sidder du og tænker at du alligevel ikke kan redde hele verden, så hvorfor overhovedet prøve?

Men vi KAN netop gøre noget, lidt betyder også noget!!!

Nogle vil helt sikkert mene at vi skal gå klædt 100% bæredygtigt fra top til tå, altså i tøj der er produceret med respekt for både miljø og social ansvarlighed. Men det tror jeg altså er lidt utopi.

Men...

Det her kan DU ændre allerede i dag:

  1. Lad være med at tænke med pengepungen. Ja, jeg ved godt at det kan være dyrt at købe nyt tøj, specielt hvis man har en flok unger der også skal have tøj på. Men det er altså ikke en undskyldning for at udnytte mindre bemidlede mennesker. Hvis noget lyder for billigt til at være sandt, så er det det helt sikkert!
  2. Køb kvalitet. Det giver sig selv at tøj der er syet af ordentlige metervarer holder længere tid og kan vaskes flere gange. Desuden er det også rarere at have på, og det sidder højst sandsynligt også bedre, så du har lyst til at bruge det igen og igen.
  3. Køb kun ting du virkelig gerne vil have i dit klædeskab. I stedet for at løbe ind i den nærmeste high-street butik og flå 7 nye kjoler ned fra hylderne, så køb den ene du virkelig har gået og sukket over. Selvom du skal have lidt flere penge op af lommen, så er mit bud at du hurtigt tjener pengene ind igen  ved gentagne ganges brug, i modsætning til alle de kjoler der bare hænger og fylder op i dit skab.

 

Lyder det helt uoverskueligt?

Nej vel!

Kom lad os sammen gøre en forskel :-)

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Når en lækker strikket cardigan reder dagen!
Dagens outfit | Når en lækker strikket cardigan reder dagen!

October 15, 2018

Det er nok ikke nogen hemmelighed at jeg ELSKER kjoler! I alle farver og mønstre. Men selv jeg må nogle gange overgive mig, og lade en lækker strikket cardigan stjæle opmærksomheden 💛💛💛 Dagens outfit er ret så udsædvanligt tone-i-tone...

Læs mere article →

Dagens outfit | Når kjole, strømpebukser og sko går op i en højere endhed!
Dagens outfit | Når kjole, strømpebukser og sko går op i en højere endhed!

October 08, 2018

Jeg ved godt, at det for mange af jer, kan være en stor udfordring at vælge de "rigtige" strømpebukser til jeres kjoler, og at mange derfor ender med de klassiske, trygge sorte strømper.  Mange går rundt med en idé om at ALT skal matche, og at man endelig ikke må stikke ud! Men hvorfor dog det...

Læs mere article →

Dagens outfit | Sådan dresser du den ensfarvede Alba kjole op!
Dagens outfit | Sådan dresser du den ensfarvede Alba kjole op!

October 01, 2018

Når jeg kigger ind i mit klædeskab, så hænger der ikke mange ensfarvede kjoler. Faktisk stort set ingen, men derimod masser af prints i alverdens farver. Og det er jo egentlig lidt synd, for en ensfarvet kjole behøver bestemt ikke være kedelig, hvis den dresses op med skønne miks-og-match-farver...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤