Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Hvad kan DU gøre? ● True cost documentary del 2

June 23, 2015

Satte den også spor hos dig?

Altså min sidste blog-post om "The true cost documentary"

Det håber jeg virkelig

For vi bliver altså nød til at gøre noget

NU!

 

 Dette er kun den officielle trailer til filmen. Vil du se hele filmen så gå ind på truecostmovie.com

 

Jeg ved godt at det hele kan virke lidt stort og uoverskueligt, og måske sidder du og tænker at du alligevel ikke kan redde hele verden, så hvorfor overhovedet prøve?

Men vi KAN netop gøre noget, lidt betyder også noget!!!

Nogle vil helt sikkert mene at vi skal gå klædt 100% bæredygtigt fra top til tå, altså i tøj der er produceret med respekt for både miljø og social ansvarlighed. Men det tror jeg altså er lidt utopi.

Men...

Det her kan DU ændre allerede i dag:

  1. Lad være med at tænke med pengepungen. Ja, jeg ved godt at det kan være dyrt at købe nyt tøj, specielt hvis man har en flok unger der også skal have tøj på. Men det er altså ikke en undskyldning for at udnytte mindre bemidlede mennesker. Hvis noget lyder for billigt til at være sandt, så er det det helt sikkert!
  2. Køb kvalitet. Det giver sig selv at tøj der er syet af ordentlige metervarer holder længere tid og kan vaskes flere gange. Desuden er det også rarere at have på, og det sidder højst sandsynligt også bedre, så du har lyst til at bruge det igen og igen.
  3. Køb kun ting du virkelig gerne vil have i dit klædeskab. I stedet for at løbe ind i den nærmeste high-street butik og flå 7 nye kjoler ned fra hylderne, så køb den ene du virkelig har gået og sukket over. Selvom du skal have lidt flere penge op af lommen, så er mit bud at du hurtigt tjener pengene ind igen  ved gentagne ganges brug, i modsætning til alle de kjoler der bare hænger og fylder op i dit skab.

 

Lyder det helt uoverskueligt?

Nej vel!

Kom lad os sammen gøre en forskel :-)

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!






Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤
Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤

May 14, 2018

Blomstrede sommerkjoler er altid et hit, det samme er vores populære klassiker Celine kjolen! Så denne kombi af kjole og blomster er ren win-win.  Jeg har efterhånden lavet Celine kjolen i utallige udgaver, så sjovt er det at tænke på, at den faktisk blev designet lidt ved en tilfældighed...

Læs mere article →

Vil du inviteres med til vores snart kommende pre-sale på webshoppen?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en invitation direkte i din indbakke.

Bare rolig - Du kan framelde dig igen til enhver tid ❤