Hverdags betragtelser - Dress for succes!

Sidder lige og betragter livet udenfor butikkens vinduer...

Jeg får øje på et ungt par på den anden side, der hånd i hand spankulerer hen af fortorvet.

Måske er de på vej til noget festivitas?

Måske skal de bare hen og spise en sen brunch eller tidlig frokost.

 

Det var faktisk fyren der fangede mit øje!

Han ser kniv-skarp ud!

Lysegrå bukser med pressefold, matchende vest og lilla skjorte

Han kan bære det - Tro mig!

 

Hans kæreste derimod...

hmmm

Lidt plain...

Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvor meget det ville betyde for hendes fremtoning, hvis hun skiftede den kedelige sorte nederdel og forvaskede cardigan ud med en flot farverig kjole der understregede hendes figur

-og måske en lille hæl så hun fik en lidt flottere holdning

 

Nogle gange skal der faktisk ikke så meget til!

Dress for succes!!!

Nå, men sådan er der jo så meget man kan fundere over på sådan en helt almindelig dag :-)

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.