PIC #34 Kolonihaveliv ● Brøndby / StorKøbenhavn

Hvad?

Kolonihaveliv

Hvor?

Tinas kolonihave / Brøndby / StorKøbenhavn

Hvorfor?

At have sit eget lille firma kan være berigende på SÅ mange måder (det kan også være utrolig hård fra tide til anden..) Men det aller-aller-bedste er uden tvivl de nye venner og bekendtskaber der dukker op.

Tina, der er indehaver af yndlingsbutikken Stella Alice, har et fantastisk lille kolonihavehus, hvor jeg spottede denne fine lille fugl.

PIC er dagens tilfældige billede, skudt på min færd gennem livet, på rejser eller blot på en gåtur gennem København. Billeder er det, der inspirerer mig allermest som kjole designer for Weiz Copenhagen. Det at fange et øjeblik i en helt speciel vinkel eller farvesætning, kan give ideer til tusind nye kjoler. 

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

 
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.