Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Man må ikke være for fin ?!?

June 01, 2015

For flere år siden, var der en kvinde der i ramme alvor sagde til mig:

"Man må ikke være for fin når man skal til bryllup, for man kan risikere at overskygge bruden..."

SAY WHAT???

 

 

Sikke da en gang pis at fyre af!

Af 2 grunde:

1. Hvis du er inviteret til bryllup (eller hvilken som helst anden fest for den sags skyld) så er det din pligt at komme klædt pænt og passende på alt efter eventen. Ligesom du højst sandsynlig også dukker op feststemt og i godt humør.

JA, jeg sagde pligt!

2. Man skal godt nok være en sløj brud, hvis man bliver overskygget af en af gæsterne. Det er ikke så tit man lige hører om det vel? "Ej, jeg var bare så flot klædt på, at jeg helt stjal opmærksomheden fra bruden..."

Sikke en gang ævl

Så skal vi ikke lige aftale her og nu, at vi finder den fine kjole frem, næste gang vi skal ud?

DEAL!

 

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Glad i retro glimmer-kjole med sennepsgule accessories
Dagens outfit | Glad i retro glimmer-kjole med sennepsgule accessories

December 09, 2018

Ja, jeg ved det godt! Jeg er ret glad for gul for tiden, men sådan har det ikke altid været, faktisk har jeg været pænt sur på den farve i mange år...  Og ja, selvfølgelig er der en fjollet og helt urationel grund...

Læs mere article →

Dagens outfit |  Annabell! Kjolen der får det bedste frem i dig ❤
Dagens outfit | Annabell! Kjolen der får det bedste frem i dig ❤

December 03, 2018

Hvis du nu bor langt væk fra butikken, eller måske aldrig har været forbi vores fysiske univers, eller mødt mig i virkeligheden, så kunne du måske få den tanke, at jeg "klæder mig ud" når vi tager billeder af dagens outfit. Men intet kunne faktisk være længere fra sandheden...  What you see is what you get ❤

Læs mere article →

Dagens outfit | Mønstermiks - Smuk stribet kjole og ternet tørklæde!
Dagens outfit | Mønstermiks - Smuk stribet kjole og ternet tørklæde!

November 25, 2018

Jeg har glædet mig som et lille barn juleaften, til at vise jer dagens outfit! For jeg kan helt oprigtigt sige, at det er mit yndlings look numero uno pt! Altså, jeg have den stribede Olga kjole på i fredags, da Rikke (min fantastiske fotograf) og jeg mødtes om formiddagen, og tog billeder i 4 varme...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤