Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Man må ikke være for fin ?!?

June 01, 2015

For flere år siden, var der en kvinde der i ramme alvor sagde til mig:

"Man må ikke være for fin når man skal til bryllup, for man kan risikere at overskygge bruden..."

SAY WHAT???

 

 

Sikke da en gang pis at fyre af!

Af 2 grunde:

1. Hvis du er inviteret til bryllup (eller hvilken som helst anden fest for den sags skyld) så er det din pligt at komme klædt pænt og passende på alt efter eventen. Ligesom du højst sandsynlig også dukker op feststemt og i godt humør.

JA, jeg sagde pligt!

2. Man skal godt nok være en sløj brud, hvis man bliver overskygget af en af gæsterne. Det er ikke så tit man lige hører om det vel? "Ej, jeg var bare så flot klædt på, at jeg helt stjal opmærksomheden fra bruden..."

Sikke en gang ævl

Så skal vi ikke lige aftale her og nu, at vi finder den fine kjole frem, næste gang vi skal ud?

DEAL!

 

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!
Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!

August 16, 2018


Søndag kl 17! Hvis du var barn i 80'erne ligesom mig, så ved du godt hvad det betyder! Det var nemlig tidspunktet hvor hitserien over dem alle DOLLARS rullede over skærmen! Søndag efter søndag lå mine søskende og jeg klar med puder og dyner, og slugte råt alle de vandvittige intriger...

Læs mere article →

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤