Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Man må ikke være for fin ?!?

June 01, 2015

For flere år siden, var der en kvinde der i ramme alvor sagde til mig:

"Man må ikke være for fin når man skal til bryllup, for man kan risikere at overskygge bruden..."

SAY WHAT???

 

 

Sikke da en gang pis at fyre af!

Af 2 grunde:

1. Hvis du er inviteret til bryllup (eller hvilken som helst anden fest for den sags skyld) så er det din pligt at komme klædt pænt og passende på alt efter eventen. Ligesom du højst sandsynlig også dukker op feststemt og i godt humør.

JA, jeg sagde pligt!

2. Man skal godt nok være en sløj brud, hvis man bliver overskygget af en af gæsterne. Det er ikke så tit man lige hører om det vel? "Ej, jeg var bare så flot klædt på, at jeg helt stjal opmærksomheden fra bruden..."

Sikke en gang ævl

Så skal vi ikke lige aftale her og nu, at vi finder den fine kjole frem, næste gang vi skal ud?

DEAL!

 

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!





Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!
Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!

May 08, 2019

Der er ingen tvivl om, at kimonoen er en at forårets helt store trends. Og efter jeg selv, på falderebet til produktionen af sommerkollektionen, besluttede mig for lige at kaste et par ekstra styles ind, må jeg fuldstændigt overgive mig; Kimono kjolen er intet mindre end fantastisk...

Læs mere article →

Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!
Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!

April 10, 2019

"Hold da op en fin kjole" En sød kunde har lige skamrost den prikkede Octavia kjole, og jeg kan jo kun give hende ret! Den sennepsgule Octavia kjole ER noget helt specielt ❤ Både i farven og de små lækre prikker, men i høj grad også i snittet...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤