Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dress for succes!

May 11, 2015

Og lidt om hvorfor voksne kvinder ikke skal gå i børnetøj!

 

Tænker du over, hvordan andre mennesker opfatter dig?

Hvordan de lynhurtigt sætter dig i bås efter det første indtryk?

Det gør jeg!

Altså, jeg er sådan set ligeglad med hvad andre synes om mig. Om de synes min kjole / frisure / sko er grimme. Det er ikke det jeg mener! Hvis jeg har tabt dig allerede, så bær lige over med mig. Jeg har faktisk en pointe.

For flere år siden var jeg til en arbejds-middag på min mands arbejde. De skulle fejre "et eller andet", jeg har glemt hvad, og alle der var noget ved muffen, var derfor inviteret med påhæng på en fin restaurant. Stedet lagde naturligvis op til en vis "påklædnings-standart" og alle mændene var derfor i jakkesæt og kvinderne i fine kjoler.

Undtagen én...Hun mødte op i noget, der mest af alt lignede børnetøj. Hun havde en stropkjole med fine små blomster i sarte farver på, en bomulds blondebluse, strikkede strømpebukser og flade sko med et lille spænde. Alt sammen noget der fik hende til at se sart, usikker og skrøbelig ud.

Det er selvfølgelig muligt, at det var præcis DET hun gerne ville udstråle, så fred være med det.

Jeg vil gerne udstråle noget andet!

Jeg vil gerne udstråle stolt designer, selvstændig kvinde og femininitet. Derfor KLÆDER jeg mig som en stolt designer, der udstråler selvstændig kvinde og femininitet!!!

Det er faktisk ikke så svært. Jeg vælger altid kjoler der er velsiddende, rare at have på og som understreger mine former. Jeg vælger aldrig fjollede eller barnlige prints, og så tilsætter jeg gerne høje hæle, masser af farver og bling bling for at vise min kreative side.

Hvad med dig? Har du styr på signalerne?

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!
Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!

August 16, 2018


Søndag kl 17! Hvis du var barn i 80'erne ligesom mig, så ved du godt hvad det betyder! Det var nemlig tidspunktet hvor hitserien over dem alle DOLLARS rullede over skærmen! Søndag efter søndag lå mine søskende og jeg klar med puder og dyner, og slugte råt alle de vandvittige intriger...

Læs mere article →

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤