Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dress for succes!

May 11, 2015

Og lidt om hvorfor voksne kvinder ikke skal gå i børnetøj!

 

Tænker du over, hvordan andre mennesker opfatter dig?

Hvordan de lynhurtigt sætter dig i bås efter det første indtryk?

Det gør jeg!

Altså, jeg er sådan set ligeglad med hvad andre synes om mig. Om de synes min kjole / frisure / sko er grimme. Det er ikke det jeg mener! Hvis jeg har tabt dig allerede, så bær lige over med mig. Jeg har faktisk en pointe.

For flere år siden var jeg til en arbejds-middag på min mands arbejde. De skulle fejre "et eller andet", jeg har glemt hvad, og alle der var noget ved muffen, var derfor inviteret med påhæng på en fin restaurant. Stedet lagde naturligvis op til en vis "påklædnings-standart" og alle mændene var derfor i jakkesæt og kvinderne i fine kjoler.

Undtagen én...Hun mødte op i noget, der mest af alt lignede børnetøj. Hun havde en stropkjole med fine små blomster i sarte farver på, en bomulds blondebluse, strikkede strømpebukser og flade sko med et lille spænde. Alt sammen noget der fik hende til at se sart, usikker og skrøbelig ud.

Det er selvfølgelig muligt, at det var præcis DET hun gerne ville udstråle, så fred være med det.

Jeg vil gerne udstråle noget andet!

Jeg vil gerne udstråle stolt designer, selvstændig kvinde og femininitet. Derfor KLÆDER jeg mig som en stolt designer, der udstråler selvstændig kvinde og femininitet!!!

Det er faktisk ikke så svært. Jeg vælger altid kjoler der er velsiddende, rare at have på og som understreger mine former. Jeg vælger aldrig fjollede eller barnlige prints, og så tilsætter jeg gerne høje hæle, masser af farver og bling bling for at vise min kreative side.

Hvad med dig? Har du styr på signalerne?

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤