Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dress for succes!

May 11, 2015

Og lidt om hvorfor voksne kvinder ikke skal gå i børnetøj!

 

Tænker du over, hvordan andre mennesker opfatter dig?

Hvordan de lynhurtigt sætter dig i bås efter det første indtryk?

Det gør jeg!

Altså, jeg er sådan set ligeglad med hvad andre synes om mig. Om de synes min kjole / frisure / sko er grimme. Det er ikke det jeg mener! Hvis jeg har tabt dig allerede, så bær lige over med mig. Jeg har faktisk en pointe.

For flere år siden var jeg til en arbejds-middag på min mands arbejde. De skulle fejre "et eller andet", jeg har glemt hvad, og alle der var noget ved muffen, var derfor inviteret med påhæng på en fin restaurant. Stedet lagde naturligvis op til en vis "påklædnings-standart" og alle mændene var derfor i jakkesæt og kvinderne i fine kjoler.

Undtagen én...Hun mødte op i noget, der mest af alt lignede børnetøj. Hun havde en stropkjole med fine små blomster i sarte farver på, en bomulds blondebluse, strikkede strømpebukser og flade sko med et lille spænde. Alt sammen noget der fik hende til at se sart, usikker og skrøbelig ud.

Det er selvfølgelig muligt, at det var præcis DET hun gerne ville udstråle, så fred være med det.

Jeg vil gerne udstråle noget andet!

Jeg vil gerne udstråle stolt designer, selvstændig kvinde og femininitet. Derfor KLÆDER jeg mig som en stolt designer, der udstråler selvstændig kvinde og femininitet!!!

Det er faktisk ikke så svært. Jeg vælger altid kjoler der er velsiddende, rare at have på og som understreger mine former. Jeg vælger aldrig fjollede eller barnlige prints, og så tilsætter jeg gerne høje hæle, masser af farver og bling bling for at vise min kreative side.

Hvad med dig? Har du styr på signalerne?

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

I dag er det Black Friday, og NEJ! Jeg har ikke et godt tilbud til dig!
I dag er det Black Friday, og NEJ! Jeg har ikke et godt tilbud til dig!

November 29, 2019

I stedet vil jeg hylde Tina, Anja, Pia, Karin, Sarah, Marianne, Anna, Susanne, Tine, Nina, Annette og ALLE de andre über seje selvstændige erhvervsdrivende kvinder (m/k) der hver morgen åbner deres butikker, fejer fortovet, skrald op, fjerner hundelorte og vasker bræk væk efter fulde menneskers eskapader, og sætter blomster, bænke og lys ud for at gøre det hyggeligt for dig!

Læs mere article →

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤