Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Dress for succes!

May 11, 2015

Og lidt om hvorfor voksne kvinder ikke skal gå i børnetøj!

 

Tænker du over, hvordan andre mennesker opfatter dig?

Hvordan de lynhurtigt sætter dig i bås efter det første indtryk?

Det gør jeg!

Altså, jeg er sådan set ligeglad med hvad andre synes om mig. Om de synes min kjole / frisure / sko er grimme. Det er ikke det jeg mener! Hvis jeg har tabt dig allerede, så bær lige over med mig. Jeg har faktisk en pointe.

For flere år siden var jeg til en arbejds-middag på min mands arbejde. De skulle fejre "et eller andet", jeg har glemt hvad, og alle der var noget ved muffen, var derfor inviteret med påhæng på en fin restaurant. Stedet lagde naturligvis op til en vis "påklædnings-standart" og alle mændene var derfor i jakkesæt og kvinderne i fine kjoler.

Undtagen én...Hun mødte op i noget, der mest af alt lignede børnetøj. Hun havde en stropkjole med fine små blomster i sarte farver på, en bomulds blondebluse, strikkede strømpebukser og flade sko med et lille spænde. Alt sammen noget der fik hende til at se sart, usikker og skrøbelig ud.

Det er selvfølgelig muligt, at det var præcis DET hun gerne ville udstråle, så fred være med det.

Jeg vil gerne udstråle noget andet!

Jeg vil gerne udstråle stolt designer, selvstændig kvinde og femininitet. Derfor KLÆDER jeg mig som en stolt designer, der udstråler selvstændig kvinde og femininitet!!!

Det er faktisk ikke så svært. Jeg vælger altid kjoler der er velsiddende, rare at have på og som understreger mine former. Jeg vælger aldrig fjollede eller barnlige prints, og så tilsætter jeg gerne høje hæle, masser af farver og bling bling for at vise min kreative side.

Hvad med dig? Har du styr på signalerne?

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Dagens outfit | En rød kjole går aldrig af mode!
Dagens outfit | En rød kjole går aldrig af mode!

October 10, 2019

Og det bringer os direkte hen til dagens outfit, den über smukke prikkede røde Octavia kjole, og et look du helt sikkert ikke bliver overset i...

Læs mere article →

Dagens outfit | Sådan bruger du den populære Liva nederdel!
Dagens outfit | Sådan bruger du den populære Liva nederdel!

September 23, 2019

"Hvorfor har du slet ikke nogle billeder af Liva nederdelen i fuld figur på din webshop?" spurgte en kunde mig for noget tid siden.  Det havde jeg faktisk ikke et rigtig godt svar til, for Liva nederdelen er uden tvivl en af de mest succesfulde styles jeg nogensinde har designet, så det kan da godt virke lidt fjollet, at den er blevet overset i mine Dagens Outfits...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤