Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Belønningens time!

April 29, 2015

Jeg er sikker på at du også oplever perioder med ekstrem travlhed på dit arbejde! Og måske du, ligesom jeg, får en lille belønning når stormen er ovre! Den lille ting får os til at blive ved og ved, som små hamstre i deres løbehjul.

For præcis 2 uger siden, sad jeg her i butikken og syntes ALT så håbløst ud!

Intet stof...

Og en deadline, det store fotoshoot, der trængte sig på...

Når jeg det mon?

Denne gang tvivlede jeg faktisk lidt på det...

Men MIRAKLET skete! Og jeg fik ved hjælp at gode samarbejdspartnere sat det sidste sting, påsat den sidste knap og presset det sidste skørt.

Så et par dage efter mødte jeg op i vores faste fotostudie sammen med en model, den smukke Caroline fra Le Managment, makeup artist Patricia og fotografen Søren Meisterbrau.

OG UHA vi fik lavet nogle lækre billeder.

Først lookbook med alle kjoler, dem skal vi bruge til webshoppen, så det er nemmere for dig at se hvordan kjolerne sidder på et "rigtigt" menneske.

Dernæst image-billeder, den sjove del, altså de billeder der er på forsiden af både katalog, webshoppen, facebook osv.

Vores set-up denne gang var noget fedt tapet jeg havde fundet på nettet, og en enkel Arne Jacobsen stol.

Mere skal der ikke til!

Smukt blev det!

Jeg er happy happy

Og lidt træt...

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤
Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤

May 14, 2018

Blomstrede sommerkjoler er altid et hit, det samme er vores populære klassiker Celine kjolen! Så denne kombi af kjole og blomster er ren win-win.  Jeg har efterhånden lavet Celine kjolen i utallige udgaver, så sjovt er det at tænke på, at den faktisk blev designet lidt ved en tilfældighed...

Læs mere article →

Vil du inviteres med til vores snart kommende pre-sale på webshoppen?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en invitation direkte i din indbakke.

Bare rolig - Du kan framelde dig igen til enhver tid ❤