Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Belønningens time!

April 29, 2015

Jeg er sikker på at du også oplever perioder med ekstrem travlhed på dit arbejde! Og måske du, ligesom jeg, får en lille belønning når stormen er ovre! Den lille ting får os til at blive ved og ved, som små hamstre i deres løbehjul.

For præcis 2 uger siden, sad jeg her i butikken og syntes ALT så håbløst ud!

Intet stof...

Og en deadline, det store fotoshoot, der trængte sig på...

Når jeg det mon?

Denne gang tvivlede jeg faktisk lidt på det...

Men MIRAKLET skete! Og jeg fik ved hjælp at gode samarbejdspartnere sat det sidste sting, påsat den sidste knap og presset det sidste skørt.

Så et par dage efter mødte jeg op i vores faste fotostudie sammen med en model, den smukke Caroline fra Le Managment, makeup artist Patricia og fotografen Søren Meisterbrau.

OG UHA vi fik lavet nogle lækre billeder.

Først lookbook med alle kjoler, dem skal vi bruge til webshoppen, så det er nemmere for dig at se hvordan kjolerne sidder på et "rigtigt" menneske.

Dernæst image-billeder, den sjove del, altså de billeder der er på forsiden af både katalog, webshoppen, facebook osv.

Vores set-up denne gang var noget fedt tapet jeg havde fundet på nettet, og en enkel Arne Jacobsen stol.

Mere skal der ikke til!

Smukt blev det!

Jeg er happy happy

Og lidt træt...

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole
Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole

February 13, 2018

Måske så du min sidste blogpost "Forårets flotteste kjoler og farver"-Og et par stylingtips! Der viste den über cool Annabell skjortekjole og gav et par tips til at style den.  -Og tænkte du der, at det kunne være dejligt at se den på en helt almindelig person?

Læs mere article →

Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!
Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!

February 06, 2018

Endelig, endelig, ENDELIG! Ja, selvom det ikke helt er forår endnu, så er de nye forårs kjoler altså kommet i butikken -og lige om lidt kommer de også på webshoppen.  OG der er specielt én kjole jeg har glædet mig til at vise jer...

Læs mere article →

FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!
FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!

January 17, 2018

Og således, men denne kavalkade af fredags favoritter, afsluttede vi endnu et år og tog fat på et nyt.  Det er ikke fordi jeg har noget nyt på tapetet i år, jeg fortsætter...

Læs mere article →