Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Eeeejjjj - det må man da ikke!

April 27, 2015

Altså, når man sådan har en butik, som jeg, så kommer man med tiden til at ligge øre til lidt af hvert. Og det undrer mig, at der findes en række "regler" eller "myter" om hvad man må farve og stilmæssig og ikke mindst hvad man ikke må.

Man må / kan ikke sætte lyserød og rød sammen...

Man må / kan ikke mikse for mange farver af gangen...

Man må / kan ikke gå med lang kjole hvis man ikke er mindst 2 meter høj...

Man må / kan ikke have strømper på i stilletterne...

Man må / kan ikke have flere mønstre på, på samme tid

Man må / kan ikke gå med tværgående striber...

OSV - OSV - OSV!!!

Øh ok...

Hvem siger lige det?

Jeg ELSKER at mikse alle røde / pink / lyserøde nuancer. Og jeg har ofte mange forskellige farver og mønstre på, på samme tid. Måske ligner jeg lidt en cirkus-prinsesse, men hellere det end at ende i et eller andet død-kedeligt sort antræk. 

DERFOR: Glem lige alle de der regler og gode råd, vask tavlen rent og kast dig ud i at skabe din egen personlige stil. Og ved du ikke helt hvor du skal begynde, så kig forbi, jeg kommer rigtig gerne med tips og ideer :-)

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Glad i retro glimmer-kjole med sennepsgule accessories
Dagens outfit | Glad i retro glimmer-kjole med sennepsgule accessories

December 09, 2018

Ja, jeg ved det godt! Jeg er ret glad for gul for tiden, men sådan har det ikke altid været, faktisk har jeg været pænt sur på den farve i mange år...  Og ja, selvfølgelig er der en fjollet og helt urationel grund...

Læs mere article →

Dagens outfit |  Annabell! Kjolen der får det bedste frem i dig ❤
Dagens outfit | Annabell! Kjolen der får det bedste frem i dig ❤

December 03, 2018

Hvis du nu bor langt væk fra butikken, eller måske aldrig har været forbi vores fysiske univers, eller mødt mig i virkeligheden, så kunne du måske få den tanke, at jeg "klæder mig ud" når vi tager billeder af dagens outfit. Men intet kunne faktisk være længere fra sandheden...  What you see is what you get ❤

Læs mere article →

Dagens outfit | Mønstermiks - Smuk stribet kjole og ternet tørklæde!
Dagens outfit | Mønstermiks - Smuk stribet kjole og ternet tørklæde!

November 25, 2018

Jeg har glædet mig som et lille barn juleaften, til at vise jer dagens outfit! For jeg kan helt oprigtigt sige, at det er mit yndlings look numero uno pt! Altså, jeg have den stribede Olga kjole på i fredags, da Rikke (min fantastiske fotograf) og jeg mødtes om formiddagen, og tog billeder i 4 varme...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤