Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Eeeejjjj - det må man da ikke!

April 27, 2015

Altså, når man sådan har en butik, som jeg, så kommer man med tiden til at ligge øre til lidt af hvert. Og det undrer mig, at der findes en række "regler" eller "myter" om hvad man må farve og stilmæssig og ikke mindst hvad man ikke må.

Man må / kan ikke sætte lyserød og rød sammen...

Man må / kan ikke mikse for mange farver af gangen...

Man må / kan ikke gå med lang kjole hvis man ikke er mindst 2 meter høj...

Man må / kan ikke have strømper på i stilletterne...

Man må / kan ikke have flere mønstre på, på samme tid

Man må / kan ikke gå med tværgående striber...

OSV - OSV - OSV!!!

Øh ok...

Hvem siger lige det?

Jeg ELSKER at mikse alle røde / pink / lyserøde nuancer. Og jeg har ofte mange forskellige farver og mønstre på, på samme tid. Måske ligner jeg lidt en cirkus-prinsesse, men hellere det end at ende i et eller andet død-kedeligt sort antræk. 

DERFOR: Glem lige alle de der regler og gode råd, vask tavlen rent og kast dig ud i at skabe din egen personlige stil. Og ved du ikke helt hvor du skal begynde, så kig forbi, jeg kommer rigtig gerne med tips og ideer :-)

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Når en lækker strikket cardigan reder dagen!
Dagens outfit | Når en lækker strikket cardigan reder dagen!

October 15, 2018

Det er nok ikke nogen hemmelighed at jeg ELSKER kjoler! I alle farver og mønstre. Men selv jeg må nogle gange overgive mig, og lade en lækker strikket cardigan stjæle opmærksomheden 💛💛💛 Dagens outfit er ret så udsædvanligt tone-i-tone...

Læs mere article →

Dagens outfit | Når kjole, strømpebukser og sko går op i en højere endhed!
Dagens outfit | Når kjole, strømpebukser og sko går op i en højere endhed!

October 08, 2018

Jeg ved godt, at det for mange af jer, kan være en stor udfordring at vælge de "rigtige" strømpebukser til jeres kjoler, og at mange derfor ender med de klassiske, trygge sorte strømper.  Mange går rundt med en idé om at ALT skal matche, og at man endelig ikke må stikke ud! Men hvorfor dog det...

Læs mere article →

Dagens outfit | Sådan dresser du den ensfarvede Alba kjole op!
Dagens outfit | Sådan dresser du den ensfarvede Alba kjole op!

October 01, 2018

Når jeg kigger ind i mit klædeskab, så hænger der ikke mange ensfarvede kjoler. Faktisk stort set ingen, men derimod masser af prints i alverdens farver. Og det er jo egentlig lidt synd, for en ensfarvet kjole behøver bestemt ikke være kedelig, hvis den dresses op med skønne miks-og-match-farver...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤