Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Eeeejjjj - det må man da ikke!

April 27, 2015

Altså, når man sådan har en butik, som jeg, så kommer man med tiden til at ligge øre til lidt af hvert. Og det undrer mig, at der findes en række "regler" eller "myter" om hvad man må farve og stilmæssig og ikke mindst hvad man ikke må.

Man må / kan ikke sætte lyserød og rød sammen...

Man må / kan ikke mikse for mange farver af gangen...

Man må / kan ikke gå med lang kjole hvis man ikke er mindst 2 meter høj...

Man må / kan ikke have strømper på i stilletterne...

Man må / kan ikke have flere mønstre på, på samme tid

Man må / kan ikke gå med tværgående striber...

OSV - OSV - OSV!!!

Øh ok...

Hvem siger lige det?

Jeg ELSKER at mikse alle røde / pink / lyserøde nuancer. Og jeg har ofte mange forskellige farver og mønstre på, på samme tid. Måske ligner jeg lidt en cirkus-prinsesse, men hellere det end at ende i et eller andet død-kedeligt sort antræk. 

DERFOR: Glem lige alle de der regler og gode råd, vask tavlen rent og kast dig ud i at skabe din egen personlige stil. Og ved du ikke helt hvor du skal begynde, så kig forbi, jeg kommer rigtig gerne med tips og ideer :-)

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!
Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!

August 16, 2018


Søndag kl 17! Hvis du var barn i 80'erne ligesom mig, så ved du godt hvad det betyder! Det var nemlig tidspunktet hvor hitserien over dem alle DOLLARS rullede over skærmen! Søndag efter søndag lå mine søskende og jeg klar med puder og dyner, og slugte råt alle de vandvittige intriger...

Læs mere article →

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤