Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Kom! Lad os glo på noget kunst...

April 13, 2015

Besøg på Moderna Museet i Malmø!

Det er ikke fordi jeg er kunstkender på nogen måde, jeg har bare en naturlig lyst og interesse i at se på kunst, både på gadeplan, gallerier eller museer. Så da vi var i Malmø i påsken, var det helt oplagt lige at smutte forbi Moderna Museet. Selve museet er beliggende i gå-afstand fra Store- og Lille Torv, og for den sags skyld også fra stationen, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at stikke forbi.

Der var en stor udstilling af Nils Dardel, en kunstner jeg ikke havde hørt om før, og som heller ikke sagde mig det helt store. Jeg var dog fascineret af den måde farver var brugt i opbygningen af udstillingen, hvor vægge og bænke var malet i kraftige lille, grønne og gule farver. Det gav virkelig flot modspil til malerierne.

Ovenpå var der en lille udstilling af unge og mere ukendte kunstnere og DET var tilgengæld meget mere interessant.  I et rum havde man lavet en installation af farvede lysstofrør, der gav en helt speciel stemning til fotografierne af fabrikker i Østen.

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole
Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole

February 13, 2018

Måske så du min sidste blogpost "Forårets flotteste kjoler og farver"-Og et par stylingtips! Der viste den über cool Annabell skjortekjole og gav et par tips til at style den.  -Og tænkte du der, at det kunne være dejligt at se den på en helt almindelig person?

Læs mere article →

Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!
Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!

February 06, 2018

Endelig, endelig, ENDELIG! Ja, selvom det ikke helt er forår endnu, så er de nye forårs kjoler altså kommet i butikken -og lige om lidt kommer de også på webshoppen.  OG der er specielt én kjole jeg har glædet mig til at vise jer...

Læs mere article →

FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!
FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!

January 17, 2018

Og således, men denne kavalkade af fredags favoritter, afsluttede vi endnu et år og tog fat på et nyt.  Det er ikke fordi jeg har noget nyt på tapetet i år, jeg fortsætter...

Læs mere article →