Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Forårsfornemmelser ● Del 3

March 19, 2015

Nogle gange får man lavet et billede hvor ALT bare går op i en højere enhed, model, look, kjole, outfit, ja hele Weiz følelsen faktisk. Sådan et billede er dagens forårsfornemmelse. Det er bare skønt med skønt på.

Jeg havde det faktisk lidt på fornemmelsen, at den ville blive et hit, den dag jeg sammen med mine to praktikanter lavede kjolen og det tilhørende tylskørt. Men at den ville blive så populær som den er, var alligevel lidt overvældende.

Celine kjolen kan naturligvis bruges både med og uden tylskørtet, og man kan også skifte det ud med den sorte variant, hvis det røde bliver lidt for overvældende.

Prikket Celine kjole, rødt Tyll skørt og rødt Waist bælte alt fra Weiz Copenhagen. Make-up "Red collection" fra MAC, statement armbånd og gylden clutch fra Prada og røde fantastiske stilletter fra Louboutin.

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤