Forårsfornemmelser ● Del 3

Nogle gange får man lavet et billede hvor ALT bare går op i en højere enhed, model, look, kjole, outfit, ja hele Weiz følelsen faktisk. Sådan et billede er dagens forårsfornemmelse. Det er bare skønt med skønt på.

Jeg havde det faktisk lidt på fornemmelsen, at den ville blive et hit, den dag jeg sammen med mine to praktikanter lavede kjolen og det tilhørende tylskørt. Men at den ville blive så populær som den er, var alligevel lidt overvældende.

Celine kjolen kan naturligvis bruges både med og uden tylskørtet, og man kan også skifte det ud med den sorte variant, hvis det røde bliver lidt for overvældende.

Prikket Celine kjole, rødt Tyll skørt og rødt Waist bælte alt fra Weiz Copenhagen. Make-up "Red collection" fra MAC, statement armbånd og gylden clutch fra Prada og røde fantastiske stilletter fra Louboutin.

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.