Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Salgs-kjolen ● Om at vælge den helt rigtige kjole til lejligheden.

March 16, 2015

Mens jeg sad og skrev Forårsfornemmelser del 2, og nævnte at det var netop den røde Winnie kjole jeg havde brugt som "salgs-kjole" satte den en masse tanker i gang hos mig. Vi ved alle sammen at klæder skaber folk, og man reelt kun har ganske få sekunder til at give et godt førstehånds indtryk. Og der ligger unægtelig et vist pres på en, når man er i en professionel salgs situation. Så hvad skal der til?

I november, da jeg præsenterede forårskollektionen for mine forhandlere, bar jeg dette outfit: Winnie kjole i rød denim, Waist bælte i tin med glimmer og Heart Tromp tights fra Pretty Polly.

En "salgs-kjole" skal opfylde flere kriterier. Det vigtigste er selvfølgelig at jeg føler mig lækker, slank og godt tilpas i kjolen. Det betyder en hel del for min fremtoning og selvtillid. Vigtig er også at den skriger Weiz på lang afstand, ja faktisk skal den gerne opsummere hele kollektionen, så den mulige kunde får lyst til at se mere. Dernæst skal kjolen være behagelig at have på i mange timer siddende i en bil og sidst men ikke mindst må den ikke krølle, så man ligner en der har sovet i kjolen, det dur bare ikke når man skal erobre nye forhandlere. Og så skal den nemt kunne vaskes og stryges uden at den ser brugt ud.

I august kørte jeg rundt med Vinter 2014 kollektionen og var dengang iklædt mintfarvet Synne kjole, kobber Waist bælte og Oroblu All colors i petrol.

Hvilke tanker gør du dig om din påklædning og fremtoning i forskellige situationer?

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Perfekt vintage inspireret look i marineblå skjortekjole!
Dagens outfit | Perfekt vintage inspireret look i marineblå skjortekjole!

March 20, 2019

Der er bare et eller andet specielt over en ensfarvet mørkeblå kjole, noget super elegant og tidløst. Og sat sammen med en kæk postkasserød cardigan får man et perfekt vintage inspireret look, -på den helt rigtige måde...

Læs mere article →

Dagens outfit | Storby cool i blomstret blå retrokjole
Dagens outfit | Storby cool i blomstret blå retrokjole

March 04, 2019

Jeg har efterhånden skrevet en hel del om Celine kjolen, rost den til skyerne, og fremhævet den både i "dagens outfit" og flere gange som Fredags Favorit.  Og det er der faktisk en god grund til! For Celine kjolen er ikke blot den bedst sælgende kjole jeg nogensinde har designet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Smukt forårs look i vintage-inspireret prikket kjole!
Dagens outfit | Smukt forårs look i vintage-inspireret prikket kjole!

February 27, 2019

"Hold da op hvor dine boobies ser flotte ud i den kjole" udbrød en af mine søde kor-veninder, da vi var ude og drikke lidt lækker vino fornylig. Tak ☺ Og ja, det havde hun faktisk helt ret i. For den nye Cora kjole har bare et snit, der understreger og fremhæver de helt rigtige ting...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤