Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Salgs-kjolen ● Om at vælge den helt rigtige kjole til lejligheden.

March 16, 2015

Mens jeg sad og skrev Forårsfornemmelser del 2, og nævnte at det var netop den røde Winnie kjole jeg havde brugt som "salgs-kjole" satte den en masse tanker i gang hos mig. Vi ved alle sammen at klæder skaber folk, og man reelt kun har ganske få sekunder til at give et godt førstehånds indtryk. Og der ligger unægtelig et vist pres på en, når man er i en professionel salgs situation. Så hvad skal der til?

I november, da jeg præsenterede forårskollektionen for mine forhandlere, bar jeg dette outfit: Winnie kjole i rød denim, Waist bælte i tin med glimmer og Heart Tromp tights fra Pretty Polly.

En "salgs-kjole" skal opfylde flere kriterier. Det vigtigste er selvfølgelig at jeg føler mig lækker, slank og godt tilpas i kjolen. Det betyder en hel del for min fremtoning og selvtillid. Vigtig er også at den skriger Weiz på lang afstand, ja faktisk skal den gerne opsummere hele kollektionen, så den mulige kunde får lyst til at se mere. Dernæst skal kjolen være behagelig at have på i mange timer siddende i en bil og sidst men ikke mindst må den ikke krølle, så man ligner en der har sovet i kjolen, det dur bare ikke når man skal erobre nye forhandlere. Og så skal den nemt kunne vaskes og stryges uden at den ser brugt ud.

I august kørte jeg rundt med Vinter 2014 kollektionen og var dengang iklædt mintfarvet Synne kjole, kobber Waist bælte og Oroblu All colors i petrol.

Hvilke tanker gør du dig om din påklædning og fremtoning i forskellige situationer?

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!





Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!
Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!

May 08, 2019

Der er ingen tvivl om, at kimonoen er en at forårets helt store trends. Og efter jeg selv, på falderebet til produktionen af sommerkollektionen, besluttede mig for lige at kaste et par ekstra styles ind, må jeg fuldstændigt overgive mig; Kimono kjolen er intet mindre end fantastisk...

Læs mere article →

Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!
Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!

April 10, 2019

"Hold da op en fin kjole" En sød kunde har lige skamrost den prikkede Octavia kjole, og jeg kan jo kun give hende ret! Den sennepsgule Octavia kjole ER noget helt specielt ❤ Både i farven og de små lækre prikker, men i høj grad også i snittet...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤