Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Mit favorit monument i Berlin!

February 16, 2015

Kan man have et favorit monument / memorial? Muligvis ikke, men det har jeg altså!

Jeg har efterhånden set en hel del Memorials rundt omkrig, Washington fx er jo proppet med dem, der er også en del i New York og Berlin. Og mange gange står man bare og glor og tripper lidt, for man vil gerne føle og mene noget, men hvad?

Det er nu anden gang jeg har besøgt monumentet for de myrdede jøder under 2. Verdenskrig lige ved Brandenburger Tor, og selvom det måske lyder mærkeligt, så havde jeg faktisk glædet mig til at gense se det. Jeg er ikke af jødisk familie og kender ikke nogen der blev forfulgt under krigen, alligevel taler dette sted bare til mig.

For det første synes jeg selve arkitekturen er vandvittig lækker. De pudsede grå beton sten knejser stolt mod himlen i forskellige vinkler og højder, og selvom ikke to er ens står de i fine ordnede rækker.

Men det jeg er mest fascineret af, er at man her "kan noget", man skal ikke bare beskue men gå rundt mellem de mange sten og fundere over budskabet og meningen ved dette sted.

I min verden gav det stof til eftertanke og det er altid værd at tage med.

 

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!
Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!

August 16, 2018


Søndag kl 17! Hvis du var barn i 80'erne ligesom mig, så ved du godt hvad det betyder! Det var nemlig tidspunktet hvor hitserien over dem alle DOLLARS rullede over skærmen! Søndag efter søndag lå mine søskende og jeg klar med puder og dyner, og slugte råt alle de vandvittige intriger...

Læs mere article →

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤