Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

#throwbackthursday ● Autum / Winter 2008

May 07, 2015

Pyha - Det her #throwbackthursday har da virkelig ribbet op i gamle minder. Det er vildt sjovt at gense tidligere kampagner for Weiz, specielt fordi vi har prøvet lidt af hvert rent look-mæssigt.

Her er vi tilbage i 2008 til efterår / vinter kollektionen, og selvom jeg stadig bliver glad når jeg genser disse billeder, så er de måske lidt mørkere end den mere farverige retro-stil Weiz er kendt for nu. Men igen, det var en helt anden tid.

Jeg har altid været meget vild med sort / hvide fotografier. Jeg synes bare de giver et mere lækkert look og måske også lidt kunstnerisk og nostalgisk. Der er faktisk flere ting på dette billede jeg stadig kunne finde på at lave, fx den store statement halskæde og de skønne benvarmere! 

Stilletterne man lige kan skimte er fra Dior. De var helt skøre og meget fantastiske med nitter og en stor sløjfe foran. Jeg fik dem i 30 års fødselsdagsgave af min mand, der selv have spottet dem hos Birger Christensen.

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

1 Reaktioner

Rikke
Rikke

May 07, 2015

Den kampagne husker jeg godt. Det var da jeg første gang stødte på dine smukke designs og købte min første weiz kjole (den på det første billede). Siden er det blevet til mange flere af dind smukke kjoler.
Mvh Rikke

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Dagens outfit | En rød kjole går aldrig af mode!
Dagens outfit | En rød kjole går aldrig af mode!

October 10, 2019

Og det bringer os direkte hen til dagens outfit, den über smukke prikkede røde Octavia kjole, og et look du helt sikkert ikke bliver overset i...

Læs mere article →

Dagens outfit | Sådan bruger du den populære Liva nederdel!
Dagens outfit | Sådan bruger du den populære Liva nederdel!

September 23, 2019

"Hvorfor har du slet ikke nogle billeder af Liva nederdelen i fuld figur på din webshop?" spurgte en kunde mig for noget tid siden.  Det havde jeg faktisk ikke et rigtig godt svar til, for Liva nederdelen er uden tvivl en af de mest succesfulde styles jeg nogensinde har designet, så det kan da godt virke lidt fjollet, at den er blevet overset i mine Dagens Outfits...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤