Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

#throwbackthursday ● Autum / Winter 2008

May 07, 2015

Pyha - Det her #throwbackthursday har da virkelig ribbet op i gamle minder. Det er vildt sjovt at gense tidligere kampagner for Weiz, specielt fordi vi har prøvet lidt af hvert rent look-mæssigt.

Her er vi tilbage i 2008 til efterår / vinter kollektionen, og selvom jeg stadig bliver glad når jeg genser disse billeder, så er de måske lidt mørkere end den mere farverige retro-stil Weiz er kendt for nu. Men igen, det var en helt anden tid.

Jeg har altid været meget vild med sort / hvide fotografier. Jeg synes bare de giver et mere lækkert look og måske også lidt kunstnerisk og nostalgisk. Der er faktisk flere ting på dette billede jeg stadig kunne finde på at lave, fx den store statement halskæde og de skønne benvarmere! 

Stilletterne man lige kan skimte er fra Dior. De var helt skøre og meget fantastiske med nitter og en stor sløjfe foran. Jeg fik dem i 30 års fødselsdagsgave af min mand, der selv have spottet dem hos Birger Christensen.

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

1 Reaktioner

Rikke
Rikke

May 07, 2015

Den kampagne husker jeg godt. Det var da jeg første gang stødte på dine smukke designs og købte min første weiz kjole (den på det første billede). Siden er det blevet til mange flere af dind smukke kjoler.
Mvh Rikke

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

I dag er det Black Friday, og NEJ! Jeg har ikke et godt tilbud til dig!
I dag er det Black Friday, og NEJ! Jeg har ikke et godt tilbud til dig!

November 29, 2019

I stedet vil jeg hylde Tina, Anja, Pia, Karin, Sarah, Marianne, Anna, Susanne, Tine, Nina, Annette og ALLE de andre über seje selvstændige erhvervsdrivende kvinder (m/k) der hver morgen åbner deres butikker, fejer fortovet, skrald op, fjerner hundelorte og vasker bræk væk efter fulde menneskers eskapader, og sætter blomster, bænke og lys ud for at gøre det hyggeligt for dig!

Læs mere article →

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤