Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

#throwbackthursday ● Autum / Winter 2008

May 07, 2015

Pyha - Det her #throwbackthursday har da virkelig ribbet op i gamle minder. Det er vildt sjovt at gense tidligere kampagner for Weiz, specielt fordi vi har prøvet lidt af hvert rent look-mæssigt.

Her er vi tilbage i 2008 til efterår / vinter kollektionen, og selvom jeg stadig bliver glad når jeg genser disse billeder, så er de måske lidt mørkere end den mere farverige retro-stil Weiz er kendt for nu. Men igen, det var en helt anden tid.

Jeg har altid været meget vild med sort / hvide fotografier. Jeg synes bare de giver et mere lækkert look og måske også lidt kunstnerisk og nostalgisk. Der er faktisk flere ting på dette billede jeg stadig kunne finde på at lave, fx den store statement halskæde og de skønne benvarmere! 

Stilletterne man lige kan skimte er fra Dior. De var helt skøre og meget fantastiske med nitter og en stor sløjfe foran. Jeg fik dem i 30 års fødselsdagsgave af min mand, der selv have spottet dem hos Birger Christensen.

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤