#throwbackthursday ● Autum / Winter 2009

På Instagram findes der et meget populært hashtag nemlig #throwbackthursday, som groft oversat betyder "se tilbage torsdag". Der ligger i skrivende stund 45.651.374 opslag i denne kategori, det rummer alt fra billeder af hundehvalpe over mad til cirka en million selfies...

Fungerer dette hashtag mon også på en blog? Det håber jeg, for under vores fotoshoot tidligere på måneden talte vi om tidligere kampagner Weiz har lavet, og jeg fik helt lyst til at vise jer nogle af mine yndlingsbilleder.

Jeg elsker, elsker, ELSKER alt ved dette billede. Stylingen, atmosfæren, modellens udtryk og specielt fisken. Det er uden tvivl noget af det mest kunstneriske billedmateriale Weiz har lavet.

Kjoler, smykker og accessories på billederne er selvfølgelig lavet af mig, fotografen var dengang som nu Søren Meisterbrau og make-up artisten var den über telentfulde Simon Rihana, der pt slå sine folder i Los Andeles.

Det sjove er vel, at selvom jeg elsker disse smukke billeder, og de gav masser af opmærksomhed, så solgte de overhovedet ikke. Altså som næsten ingenting. De forhandlere og kunder der skulle forelske sig i looket stod desværre helt af. Egentlig er de en meget godt lærestreg for, hvor vigtigt det er at være tro med ens egen stil, og sørge for at potentielle kunder kan se sig selv i billederne.

Jeg fortryder dem nu bestemt ikke. Det var en anden tid, jeg havde andre mål og ville gerne gå mine egne veje. Men der kommer nok alligevel ikke flere kunstneriske kataloger fra min hånd. Jeg synes jeg endelig har fundet ind til Weiz's sjæl og stil.

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.