Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

#throwbackthursday ● Autum / Winter 2009

February 05, 2015

På Instagram findes der et meget populært hashtag nemlig #throwbackthursday, som groft oversat betyder "se tilbage torsdag". Der ligger i skrivende stund 45.651.374 opslag i denne kategori, det rummer alt fra billeder af hundehvalpe over mad til cirka en million selfies...

Fungerer dette hashtag mon også på en blog? Det håber jeg, for under vores fotoshoot tidligere på måneden talte vi om tidligere kampagner Weiz har lavet, og jeg fik helt lyst til at vise jer nogle af mine yndlingsbilleder.

Jeg elsker, elsker, ELSKER alt ved dette billede. Stylingen, atmosfæren, modellens udtryk og specielt fisken. Det er uden tvivl noget af det mest kunstneriske billedmateriale Weiz har lavet.

Kjoler, smykker og accessories på billederne er selvfølgelig lavet af mig, fotografen var dengang som nu Søren Meisterbrau og make-up artisten var den über telentfulde Simon Rihana, der pt slå sine folder i Los Andeles.

Det sjove er vel, at selvom jeg elsker disse smukke billeder, og de gav masser af opmærksomhed, så solgte de overhovedet ikke. Altså som næsten ingenting. De forhandlere og kunder der skulle forelske sig i looket stod desværre helt af. Egentlig er de en meget godt lærestreg for, hvor vigtigt det er at være tro med ens egen stil, og sørge for at potentielle kunder kan se sig selv i billederne.

Jeg fortryder dem nu bestemt ikke. Det var en anden tid, jeg havde andre mål og ville gerne gå mine egne veje. Men der kommer nok alligevel ikke flere kunstneriske kataloger fra min hånd. Jeg synes jeg endelig har fundet ind til Weiz's sjæl og stil.

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Glad i retro glimmer-kjole med sennepsgule accessories
Dagens outfit | Glad i retro glimmer-kjole med sennepsgule accessories

December 09, 2018

Ja, jeg ved det godt! Jeg er ret glad for gul for tiden, men sådan har det ikke altid været, faktisk har jeg været pænt sur på den farve i mange år...  Og ja, selvfølgelig er der en fjollet og helt urationel grund...

Læs mere article →

Dagens outfit |  Annabell! Kjolen der får det bedste frem i dig ❤
Dagens outfit | Annabell! Kjolen der får det bedste frem i dig ❤

December 03, 2018

Hvis du nu bor langt væk fra butikken, eller måske aldrig har været forbi vores fysiske univers, eller mødt mig i virkeligheden, så kunne du måske få den tanke, at jeg "klæder mig ud" når vi tager billeder af dagens outfit. Men intet kunne faktisk være længere fra sandheden...  What you see is what you get ❤

Læs mere article →

Dagens outfit | Mønstermiks - Smuk stribet kjole og ternet tørklæde!
Dagens outfit | Mønstermiks - Smuk stribet kjole og ternet tørklæde!

November 25, 2018

Jeg har glædet mig som et lille barn juleaften, til at vise jer dagens outfit! For jeg kan helt oprigtigt sige, at det er mit yndlings look numero uno pt! Altså, jeg have den stribede Olga kjole på i fredags, da Rikke (min fantastiske fotograf) og jeg mødtes om formiddagen, og tog billeder i 4 varme...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤