Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

#throwbackthursday ● Autum / Winter 2009

February 05, 2015

På Instagram findes der et meget populært hashtag nemlig #throwbackthursday, som groft oversat betyder "se tilbage torsdag". Der ligger i skrivende stund 45.651.374 opslag i denne kategori, det rummer alt fra billeder af hundehvalpe over mad til cirka en million selfies...

Fungerer dette hashtag mon også på en blog? Det håber jeg, for under vores fotoshoot tidligere på måneden talte vi om tidligere kampagner Weiz har lavet, og jeg fik helt lyst til at vise jer nogle af mine yndlingsbilleder.

Jeg elsker, elsker, ELSKER alt ved dette billede. Stylingen, atmosfæren, modellens udtryk og specielt fisken. Det er uden tvivl noget af det mest kunstneriske billedmateriale Weiz har lavet.

Kjoler, smykker og accessories på billederne er selvfølgelig lavet af mig, fotografen var dengang som nu Søren Meisterbrau og make-up artisten var den über telentfulde Simon Rihana, der pt slå sine folder i Los Andeles.

Det sjove er vel, at selvom jeg elsker disse smukke billeder, og de gav masser af opmærksomhed, så solgte de overhovedet ikke. Altså som næsten ingenting. De forhandlere og kunder der skulle forelske sig i looket stod desværre helt af. Egentlig er de en meget godt lærestreg for, hvor vigtigt det er at være tro med ens egen stil, og sørge for at potentielle kunder kan se sig selv i billederne.

Jeg fortryder dem nu bestemt ikke. Det var en anden tid, jeg havde andre mål og ville gerne gå mine egne veje. Men der kommer nok alligevel ikke flere kunstneriske kataloger fra min hånd. Jeg synes jeg endelig har fundet ind til Weiz's sjæl og stil.

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!
Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!

May 08, 2019

Der er ingen tvivl om, at kimonoen er en at forårets helt store trends. Og efter jeg selv, på falderebet til produktionen af sommerkollektionen, besluttede mig for lige at kaste et par ekstra styles ind, må jeg fuldstændigt overgive mig; Kimono kjolen er intet mindre end fantastisk...

Læs mere article →

Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!
Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!

April 10, 2019

"Hold da op en fin kjole" En sød kunde har lige skamrost den prikkede Octavia kjole, og jeg kan jo kun give hende ret! Den sennepsgule Octavia kjole ER noget helt specielt ❤ Både i farven og de små lækre prikker, men i høj grad også i snittet...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤