Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

#throwbackthursday ● Autum / Winter 2009

February 05, 2015

På Instagram findes der et meget populært hashtag nemlig #throwbackthursday, som groft oversat betyder "se tilbage torsdag". Der ligger i skrivende stund 45.651.374 opslag i denne kategori, det rummer alt fra billeder af hundehvalpe over mad til cirka en million selfies...

Fungerer dette hashtag mon også på en blog? Det håber jeg, for under vores fotoshoot tidligere på måneden talte vi om tidligere kampagner Weiz har lavet, og jeg fik helt lyst til at vise jer nogle af mine yndlingsbilleder.

Jeg elsker, elsker, ELSKER alt ved dette billede. Stylingen, atmosfæren, modellens udtryk og specielt fisken. Det er uden tvivl noget af det mest kunstneriske billedmateriale Weiz har lavet.

Kjoler, smykker og accessories på billederne er selvfølgelig lavet af mig, fotografen var dengang som nu Søren Meisterbrau og make-up artisten var den über telentfulde Simon Rihana, der pt slå sine folder i Los Andeles.

Det sjove er vel, at selvom jeg elsker disse smukke billeder, og de gav masser af opmærksomhed, så solgte de overhovedet ikke. Altså som næsten ingenting. De forhandlere og kunder der skulle forelske sig i looket stod desværre helt af. Egentlig er de en meget godt lærestreg for, hvor vigtigt det er at være tro med ens egen stil, og sørge for at potentielle kunder kan se sig selv i billederne.

Jeg fortryder dem nu bestemt ikke. Det var en anden tid, jeg havde andre mål og ville gerne gå mine egne veje. Men der kommer nok alligevel ikke flere kunstneriske kataloger fra min hånd. Jeg synes jeg endelig har fundet ind til Weiz's sjæl og stil.

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den blomstrede Celine kjole er stadig et hit!
Dagens outfit | Den blomstrede Celine kjole er stadig et hit!

September 17, 2018

I virkeligheden kræver det ret få komponenter at skabet det perfekte look. Hvis bare man har en skøn kjole, man både føler sig godt tilpas i, og der klæder dine former, så er resten bare ad-ons :-)  Dagens look tager udgangspunkt i netop sådan en kjole....

Læs mere article →

Dagens outfit | Den cool sorte Vinca skjortekjole med fugle print!
Dagens outfit | Den cool sorte Vinca skjortekjole med fugle print!

September 10, 2018

Jeg vidste det faktisk helt fra starten! Helt tilbage fra dengang in faste "stof-pusher" sendte mig et billede af noget sort fugle-printet stof med ordene "Er det her ikke lige noget for dig..."  JO! For pokker da!!! Lige mig - Og lidt til...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den lady-like ternede Annabell skjortekjole ✔
Dagens outfit | Den lady-like ternede Annabell skjortekjole ✔

September 04, 2018

Du kender det helt sikker godt! Følelsen af at være rigtig velklædt! Sådan den bedste udgave af dig selv, på vej til et vigtigt møde, arbejde, eller bare en aftale hvor du gerne vil gøre et godt indtryk.  Sådan har jeg det med Annabell skjortekjolen, og specielt i den nye ternede efterårs udgave ❤ For hold nu op hvor er den fin!

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤