Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Sommer 2015 ● Fotoshoot, kampagne og lookbook!

January 23, 2015

Det føles lidt som juleaften, eller toppen af kransekagen. I hvert fald føles det som en stor belønning at tage på fotoshoot efter en travl og presset periode med at få en ny kollektion færdig.

Denne gang drejede det sig om Sommer 2015 kollektionen, altså de kjoler der kommer i butikkerne til maj i år. Som altid havde jeg allieret mig med min faste fotograf Søren Meisterbrau, make-up artist Patricia Maja Andersen og som ny på holdet, den smukke model Sofie Mariwan fra model-bureauet Le Management.

Jeg kan bedst lide at skyde i et studie. Jeg synes nemt baggrunden stjæler opmærksomheden når man er på lokation, så derfor valgte vi denne gang at lege med blå nuancer som baggrund.

Dagen startede dejligt afslappende med kaffe og croissanter, mens vi blev enige om looked på både image billeder og lookbooken.

Herefter gik Make-up artisten Maja i gang, og transformerede den smukke model til en "Golden Diva"

For at understrege sommer-looket brugte vi nogle temp tattoos i gyldne farver. Dem er jeg ret vild med, og bruger dem ofte til festlige lejligheder i stedet for fx armbånd.

Ja, så var det jo sådan set bare at gå i gang. Baggrunden ser måske lidt spøjs ud, og nej, nogle gange er forholdene måske ikke så "fashion" som man giver udtryk for, men tro mig, på billedet ser det super lexi lækkert ud.

Jeg er happy happy for resultatet, og glæder mig til at vise det til både mine salgs-agenter og forhandlere. Resten af jer må have tålmodighed lidt endnu, nemlig til kjolerne kommer i butikkerne og på nettet til maj.

Og nu skal jeg trække vejret dybt, slappe lidt af og mærke verden inden det hele starter forfra med en ny kollektion.

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole
Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole

February 13, 2018

Måske så du min sidste blogpost "Forårets flotteste kjoler og farver"-Og et par stylingtips! Der viste den über cool Annabell skjortekjole og gav et par tips til at style den.  -Og tænkte du der, at det kunne være dejligt at se den på en helt almindelig person?

Læs mere article →

Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!
Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!

February 06, 2018

Endelig, endelig, ENDELIG! Ja, selvom det ikke helt er forår endnu, så er de nye forårs kjoler altså kommet i butikken -og lige om lidt kommer de også på webshoppen.  OG der er specielt én kjole jeg har glædet mig til at vise jer...

Læs mere article →

FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!
FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!

January 17, 2018

Og således, men denne kavalkade af fredags favoritter, afsluttede vi endnu et år og tog fat på et nyt.  Det er ikke fordi jeg har noget nyt på tapetet i år, jeg fortsætter...

Læs mere article →