Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Åh de blege ben...

May 10, 2016

I skrivende stund, sidder jeg ude i min lillebrors have,

et sted lang ude i forstæderne.

De er midt i at flytte, og i hverdagens virvar,

er det blevet mig

”Super-faster”

der hjælper med at køre min nevø ind i den nye vuggestue.

Mens jeg venter på at gå tilbage efter ham,

og køre hjem til storbyens trygge rammer,

har jeg lavet en dejlig kop kaffe og sat mig ud i solen med min computer.

 

Og her mellem høje træer og husgavle har jeg simpelthen vovet det…

Jeg har smidt strømpebukserne og lufter nu mine ret så blege den.

GISP!

 

Der er heldigvis ikke nogen der kan se mig,

for så var de helt sikkert blevet blændet…

Ok, der kom godt nok en mand og ringede på, og spurgte hvor de skulle montere det nye gas-skab. Men han var i arbejdstøj og begyndte hurtigt at grave et stort hul, så han tæller ikke helt :-)

 

Jeg er en af de der typer, der stort set ikke kan blive brun om sommeren. Min hud er hvidere end hvid, og tilmed også lidt sart og følsom over for solens stråler. Jeg bruger altid mindst faktor 30, og jeg er nok også lidt hysterisk med at få det smurt på.

Hvis jeg er rigtig heldig, så har jeg når sommeren er slut, fået 3 nye fregner (og dem har jeg så rigelig af i forvejen)

 

Nå, tilbage til de blege ben…

Jeg elsker, som alle andre, når solen kommer frem og man kan hoppe i sommerkjolerne.

Men jeg elsker ikke når jeg skal smide mine strømper. Det virker næsten lidt intimt at skulle vise benene frem, sådan lidt ”Ulla uden filter”

Men sådan burde det jo ikke være.

Jeg burde jo bare trække på skulderen, og tænke ”Mine ben er lige så gode som dine”

Og det prøver jeg da også, men det er ikke alle dage det virker helt.

Nå men ud over at de er hvide, jeg så er jeg faktisk ret så glad for mine ben. De har båret mig gennem livet, givet mig masser af oplevelser, skrammer på knæende og også et par besøg på skadestuen.

 

Måske jeg i år skulle "spring ud"?

Slippe benene lidt mere fri,

Være ligeglad med alt andet...

 

Det fortjener de gamle ben da vist.

 

Nå, tiden er gået,

Skrubtussen skal hentes!

”Super-faster” må på farten, så strømpebukserne er (naturligvis) kommet på igen…

 

PS Vi har da heldigvis også nogle lidt "lettere" strømper i shoppen, altså til dig der har det lidt ligesom mig.

Du kan se hele strømpe-udvalget her!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤