Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Åh de blege ben...

May 10, 2016

I skrivende stund, sidder jeg ude i min lillebrors have,

et sted lang ude i forstæderne.

De er midt i at flytte, og i hverdagens virvar,

er det blevet mig

”Super-faster”

der hjælper med at køre min nevø ind i den nye vuggestue.

Mens jeg venter på at gå tilbage efter ham,

og køre hjem til storbyens trygge rammer,

har jeg lavet en dejlig kop kaffe og sat mig ud i solen med min computer.

 

Og her mellem høje træer og husgavle har jeg simpelthen vovet det…

Jeg har smidt strømpebukserne og lufter nu mine ret så blege den.

GISP!

 

Der er heldigvis ikke nogen der kan se mig,

for så var de helt sikkert blevet blændet…

Ok, der kom godt nok en mand og ringede på, og spurgte hvor de skulle montere det nye gas-skab. Men han var i arbejdstøj og begyndte hurtigt at grave et stort hul, så han tæller ikke helt :-)

 

Jeg er en af de der typer, der stort set ikke kan blive brun om sommeren. Min hud er hvidere end hvid, og tilmed også lidt sart og følsom over for solens stråler. Jeg bruger altid mindst faktor 30, og jeg er nok også lidt hysterisk med at få det smurt på.

Hvis jeg er rigtig heldig, så har jeg når sommeren er slut, fået 3 nye fregner (og dem har jeg så rigelig af i forvejen)

 

Nå, tilbage til de blege ben…

Jeg elsker, som alle andre, når solen kommer frem og man kan hoppe i sommerkjolerne.

Men jeg elsker ikke når jeg skal smide mine strømper. Det virker næsten lidt intimt at skulle vise benene frem, sådan lidt ”Ulla uden filter”

Men sådan burde det jo ikke være.

Jeg burde jo bare trække på skulderen, og tænke ”Mine ben er lige så gode som dine”

Og det prøver jeg da også, men det er ikke alle dage det virker helt.

Nå men ud over at de er hvide, jeg så er jeg faktisk ret så glad for mine ben. De har båret mig gennem livet, givet mig masser af oplevelser, skrammer på knæende og også et par besøg på skadestuen.

 

Måske jeg i år skulle "spring ud"?

Slippe benene lidt mere fri,

Være ligeglad med alt andet...

 

Det fortjener de gamle ben da vist.

 

Nå, tiden er gået,

Skrubtussen skal hentes!

”Super-faster” må på farten, så strømpebukserne er (naturligvis) kommet på igen…

 

PS Vi har da heldigvis også nogle lidt "lettere" strømper i shoppen, altså til dig der har det lidt ligesom mig.

Du kan se hele strømpe-udvalget her!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤