Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Åh de blege ben...

May 10, 2016

I skrivende stund, sidder jeg ude i min lillebrors have,

et sted lang ude i forstæderne.

De er midt i at flytte, og i hverdagens virvar,

er det blevet mig

”Super-faster”

der hjælper med at køre min nevø ind i den nye vuggestue.

Mens jeg venter på at gå tilbage efter ham,

og køre hjem til storbyens trygge rammer,

har jeg lavet en dejlig kop kaffe og sat mig ud i solen med min computer.

 

Og her mellem høje træer og husgavle har jeg simpelthen vovet det…

Jeg har smidt strømpebukserne og lufter nu mine ret så blege den.

GISP!

 

Der er heldigvis ikke nogen der kan se mig,

for så var de helt sikkert blevet blændet…

Ok, der kom godt nok en mand og ringede på, og spurgte hvor de skulle montere det nye gas-skab. Men han var i arbejdstøj og begyndte hurtigt at grave et stort hul, så han tæller ikke helt :-)

 

Jeg er en af de der typer, der stort set ikke kan blive brun om sommeren. Min hud er hvidere end hvid, og tilmed også lidt sart og følsom over for solens stråler. Jeg bruger altid mindst faktor 30, og jeg er nok også lidt hysterisk med at få det smurt på.

Hvis jeg er rigtig heldig, så har jeg når sommeren er slut, fået 3 nye fregner (og dem har jeg så rigelig af i forvejen)

 

Nå, tilbage til de blege ben…

Jeg elsker, som alle andre, når solen kommer frem og man kan hoppe i sommerkjolerne.

Men jeg elsker ikke når jeg skal smide mine strømper. Det virker næsten lidt intimt at skulle vise benene frem, sådan lidt ”Ulla uden filter”

Men sådan burde det jo ikke være.

Jeg burde jo bare trække på skulderen, og tænke ”Mine ben er lige så gode som dine”

Og det prøver jeg da også, men det er ikke alle dage det virker helt.

Nå men ud over at de er hvide, jeg så er jeg faktisk ret så glad for mine ben. De har båret mig gennem livet, givet mig masser af oplevelser, skrammer på knæende og også et par besøg på skadestuen.

 

Måske jeg i år skulle "spring ud"?

Slippe benene lidt mere fri,

Være ligeglad med alt andet...

 

Det fortjener de gamle ben da vist.

 

Nå, tiden er gået,

Skrubtussen skal hentes!

”Super-faster” må på farten, så strømpebukserne er (naturligvis) kommet på igen…

 

PS Vi har da heldigvis også nogle lidt "lettere" strømper i shoppen, altså til dig der har det lidt ligesom mig.

Du kan se hele strømpe-udvalget her!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!
Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!

June 24, 2019

Jeg er meget glad for bælter, og for at understrege min talje! Det er nok ikke nogen overraskelse, hvis du har fulgt mig i mere en fem minutter. Det er selvfølgelig fordi min talje er mit slankeste sted på kroppen, og fordi det klæder min kropstype at blive "skåret" lige her...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤