Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Min skønheds afhængighed!

January 11, 2015

Den anden dag sad jeg og kiggede mit galleri på telefonen igennem. Det var en virkelig sjov og tankevækkende lille overspringshandling, sådan en slag kartotek over mit daglige liv gennem den sidste tid.

Det slog mig pludselig, at jeg vist har en lille afhængighed over fine negle, altså dem med pang-farver og glimmer og hele baduljen. Prøv bare at se de sidste 6 billeder jeg har taget efter mine besøg hos søde Tanja fra Face of CPH / Skin department 

Alle neglene er lavet med CND Shellac, en halv permanent neglelak der holder i ca 2-3 uger. Shellac er virkelig en gave til sådan en som mig der udsætter mine hænder og negle for lidt af hvert, men som stadig er så forfængelig at de gerne må se smukke og velplejede ud. I den "våde" lak har vi leget med bla. folie, små simili-sten og almindelig hoppy glimmer.

Nogle synes måske at det er alt, alt for meget. Men hvorfor dog ikke give den fuld gas når man kan? Både med glimmeret på neglene, farverne på kjolerne og de høje hæle. Ja, nu jeg tænker over det, så burde vi da bare give den gas på hele livet ♥

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤