Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Min skønheds afhængighed!

January 11, 2015

Den anden dag sad jeg og kiggede mit galleri på telefonen igennem. Det var en virkelig sjov og tankevækkende lille overspringshandling, sådan en slag kartotek over mit daglige liv gennem den sidste tid.

Det slog mig pludselig, at jeg vist har en lille afhængighed over fine negle, altså dem med pang-farver og glimmer og hele baduljen. Prøv bare at se de sidste 6 billeder jeg har taget efter mine besøg hos søde Tanja fra Face of CPH / Skin department 

Alle neglene er lavet med CND Shellac, en halv permanent neglelak der holder i ca 2-3 uger. Shellac er virkelig en gave til sådan en som mig der udsætter mine hænder og negle for lidt af hvert, men som stadig er så forfængelig at de gerne må se smukke og velplejede ud. I den "våde" lak har vi leget med bla. folie, små simili-sten og almindelig hoppy glimmer.

Nogle synes måske at det er alt, alt for meget. Men hvorfor dog ikke give den fuld gas når man kan? Både med glimmeret på neglene, farverne på kjolerne og de høje hæle. Ja, nu jeg tænker over det, så burde vi da bare give den gas på hele livet ♥

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤