Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Min skønheds afhængighed!

January 11, 2015

Den anden dag sad jeg og kiggede mit galleri på telefonen igennem. Det var en virkelig sjov og tankevækkende lille overspringshandling, sådan en slag kartotek over mit daglige liv gennem den sidste tid.

Det slog mig pludselig, at jeg vist har en lille afhængighed over fine negle, altså dem med pang-farver og glimmer og hele baduljen. Prøv bare at se de sidste 6 billeder jeg har taget efter mine besøg hos søde Tanja fra Face of CPH / Skin department 

Alle neglene er lavet med CND Shellac, en halv permanent neglelak der holder i ca 2-3 uger. Shellac er virkelig en gave til sådan en som mig der udsætter mine hænder og negle for lidt af hvert, men som stadig er så forfængelig at de gerne må se smukke og velplejede ud. I den "våde" lak har vi leget med bla. folie, små simili-sten og almindelig hoppy glimmer.

Nogle synes måske at det er alt, alt for meget. Men hvorfor dog ikke give den fuld gas når man kan? Både med glimmeret på neglene, farverne på kjolerne og de høje hæle. Ja, nu jeg tænker over det, så burde vi da bare give den gas på hele livet ♥

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den blomstrede Celine kjole er stadig et hit!
Dagens outfit | Den blomstrede Celine kjole er stadig et hit!

September 17, 2018

I virkeligheden kræver det ret få komponenter at skabet det perfekte look. Hvis bare man har en skøn kjole, man både føler sig godt tilpas i, og der klæder dine former, så er resten bare ad-ons :-)  Dagens look tager udgangspunkt i netop sådan en kjole....

Læs mere article →

Dagens outfit | Den cool sorte Vinca skjortekjole med fugle print!
Dagens outfit | Den cool sorte Vinca skjortekjole med fugle print!

September 10, 2018

Jeg vidste det faktisk helt fra starten! Helt tilbage fra dengang in faste "stof-pusher" sendte mig et billede af noget sort fugle-printet stof med ordene "Er det her ikke lige noget for dig..."  JO! For pokker da!!! Lige mig - Og lidt til...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den lady-like ternede Annabell skjortekjole ✔
Dagens outfit | Den lady-like ternede Annabell skjortekjole ✔

September 04, 2018

Du kender det helt sikker godt! Følelsen af at være rigtig velklædt! Sådan den bedste udgave af dig selv, på vej til et vigtigt møde, arbejde, eller bare en aftale hvor du gerne vil gøre et godt indtryk.  Sådan har jeg det med Annabell skjortekjolen, og specielt i den nye ternede efterårs udgave ❤ For hold nu op hvor er den fin!

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤