Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Min skønheds afhængighed!

January 11, 2015

Den anden dag sad jeg og kiggede mit galleri på telefonen igennem. Det var en virkelig sjov og tankevækkende lille overspringshandling, sådan en slag kartotek over mit daglige liv gennem den sidste tid.

Det slog mig pludselig, at jeg vist har en lille afhængighed over fine negle, altså dem med pang-farver og glimmer og hele baduljen. Prøv bare at se de sidste 6 billeder jeg har taget efter mine besøg hos søde Tanja fra Face of CPH / Skin department 

Alle neglene er lavet med CND Shellac, en halv permanent neglelak der holder i ca 2-3 uger. Shellac er virkelig en gave til sådan en som mig der udsætter mine hænder og negle for lidt af hvert, men som stadig er så forfængelig at de gerne må se smukke og velplejede ud. I den "våde" lak har vi leget med bla. folie, små simili-sten og almindelig hoppy glimmer.

Nogle synes måske at det er alt, alt for meget. Men hvorfor dog ikke give den fuld gas når man kan? Både med glimmeret på neglene, farverne på kjolerne og de høje hæle. Ja, nu jeg tænker over det, så burde vi da bare give den gas på hele livet ♥

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 "Dress it up blog" handler om livet i og omkring Weiz Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser jeg tager på, kunst / arkitektur jeg holder af og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤