Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Stort tillykke til Stella Alice 6 år!

November 15, 2014

Bloggen i dag er en stor hyldest til en butik der har fået en hel speciel plads i mit hjerte, eller rettere, kvinden bag har! Stella Alice på Amagerbrogade fylder i dag 6 år, og det er samtidig et jubilæum for, hvor længe jeg har kendt indehaveren Tina.

Billederne er tyvstjålet fra Stella Alice's Instagram indenfor den sidste uge...

For 6 år siden sad Tina og spiste frokost med en veninde på Laundrymat Café i Elmegade. På vej tilbage til hendes bil går hun forbi min forretning i Guldbergsgade, og hendes intuition siger hende at hun skal kigge ind. Det gør hun heldigvis! 

Jeg husker tydeligt det første møde. Fuld af iværksætterlyst og gå-på-mod fortalte Tina om hendes forretning Stella Alice og at hun syntes jeg lavede nogle rigtig fine ting. Jeg fik hendes nummer og adressen på butikken, og Tina gik videre ud for at erobre verden.

Noget tid efter cyklede jeg "helt" ud på Amager (det var før jeg selv kapitulerede og rykkede teltpælende derud) og besøgte butikken for første gang. Med mig havde jeg nogle fine hårbånd som Tina straks købte.

Meget er sket siden da, men jeg er stadig utrolig taknemmelig for at Tina kom forbi mig den dag. Ikke nok med at hun er en af mine bedste kunder, der har fulgt mig trofast siden, hun er også en uundværlig sparringspartner og ikke mindst en fantastisk veninde ♥

Så stort TILLYKKE med dagen til Stella Alice, og TAK til dig Tina, for din trofasthed, dit venskab og for at berige mit liv. Jeg håber på mange flere kaffe-dates og hyggestunder i dit kolonihavehus eller på min altan ♥♥♥

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole
Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole

February 13, 2018

Måske så du min sidste blogpost "Forårets flotteste kjoler og farver"-Og et par stylingtips! Der viste den über cool Annabell skjortekjole og gav et par tips til at style den.  -Og tænkte du der, at det kunne være dejligt at se den på en helt almindelig person?

Læs mere article →

Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!
Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!

February 06, 2018

Endelig, endelig, ENDELIG! Ja, selvom det ikke helt er forår endnu, så er de nye forårs kjoler altså kommet i butikken -og lige om lidt kommer de også på webshoppen.  OG der er specielt én kjole jeg har glædet mig til at vise jer...

Læs mere article →

FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!
FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!

January 17, 2018

Og således, men denne kavalkade af fredags favoritter, afsluttede vi endnu et år og tog fat på et nyt.  Det er ikke fordi jeg har noget nyt på tapetet i år, jeg fortsætter...

Læs mere article →