Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Stort tillykke til Stella Alice 6 år!

November 15, 2014

Bloggen i dag er en stor hyldest til en butik der har fået en hel speciel plads i mit hjerte, eller rettere, kvinden bag har! Stella Alice på Amagerbrogade fylder i dag 6 år, og det er samtidig et jubilæum for, hvor længe jeg har kendt indehaveren Tina.

Billederne er tyvstjålet fra Stella Alice's Instagram indenfor den sidste uge...

For 6 år siden sad Tina og spiste frokost med en veninde på Laundrymat Café i Elmegade. På vej tilbage til hendes bil går hun forbi min forretning i Guldbergsgade, og hendes intuition siger hende at hun skal kigge ind. Det gør hun heldigvis! 

Jeg husker tydeligt det første møde. Fuld af iværksætterlyst og gå-på-mod fortalte Tina om hendes forretning Stella Alice og at hun syntes jeg lavede nogle rigtig fine ting. Jeg fik hendes nummer og adressen på butikken, og Tina gik videre ud for at erobre verden.

Noget tid efter cyklede jeg "helt" ud på Amager (det var før jeg selv kapitulerede og rykkede teltpælende derud) og besøgte butikken for første gang. Med mig havde jeg nogle fine hårbånd som Tina straks købte.

Meget er sket siden da, men jeg er stadig utrolig taknemmelig for at Tina kom forbi mig den dag. Ikke nok med at hun er en af mine bedste kunder, der har fulgt mig trofast siden, hun er også en uundværlig sparringspartner og ikke mindst en fantastisk veninde ♥

Så stort TILLYKKE med dagen til Stella Alice, og TAK til dig Tina, for din trofasthed, dit venskab og for at berige mit liv. Jeg håber på mange flere kaffe-dates og hyggestunder i dit kolonihavehus eller på min altan ♥♥♥

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤
Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤

May 14, 2018

Blomstrede sommerkjoler er altid et hit, det samme er vores populære klassiker Celine kjolen! Så denne kombi af kjole og blomster er ren win-win.  Jeg har efterhånden lavet Celine kjolen i utallige udgaver, så sjovt er det at tænke på, at den faktisk blev designet lidt ved en tilfældighed...

Læs mere article →

Vil du inviteres med til vores snart kommende pre-sale på webshoppen?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en invitation direkte i din indbakke.

Bare rolig - Du kan framelde dig igen til enhver tid ❤