Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Lidt mere om strømper - til hverdag og fest!

November 13, 2014

Jeg ved godt at det har handlet meget om strømper på det sidste, men altså, det ER jo blevet koldt, og uden strømpebukser bliver det altså lidt køligt at gå udenfor i en kjole :-) Desuden er det væltet ind med nye strømper i butikken, både de varme, de tykke, de fine og dem med glimmer. Vi kan passende dele dem op i 2 grupper:

1. HVERDAG

     

Den største udfordring på denne årstid er at kombinere stil med det faktum, at man også skal kunne holde varmen. Her er Warm & Soft strømpen helt genial. Udenpå ligner den en almindelig sort kraftig strømpe, men indeni er den foret med vlies, hvilket gør den utrolig varm og lækker at have på. Bliver dette lidt for meget og leder man mere efter en god kraftig strømpe så prøv Chantal 120  den er som navnet antyder på hele 120 denier, hvilket betyder at den ikke bliver det mindste "gennemsigtig" når man tager den på. Ellers kan et par varme Galaxy benvarmere redde hver en kold dag, det har de i hvert fald gjort utallige gange for mig!

 

2. FEST

   

 Jeg har altid haft det mantra at "Skal der være fest - Så lad der være fest!" Hvorfor skulle man dog ikke gå hele vejen med sin påklædning når der nu er en lejlighed til det. Det der med "less is more" har aldrig bidt sig fast hos mig. Derfor har jeg dette efterår proppet butikken med fantastiske strømpebukser med farver, mønstre og ikke mindst glimmer. Og her kommer Diamonds strømpen ind i billedet. Den er sort med et lækkert skær af sølv-glimmer, der giver lige det rette shiny look, og kan få selv den kedeligste gamle kjole i skabet til at se lækker og festlig ud. Er du mere til det klassiske så tjek lige Riga Lux ud, den er almindelig sort foran med en guld søm bag. Super elegant! Er glimmer for meget til dig så hop ud i den fine prikkede Adelle.

 

Jeg håber jeg har inspireret dig! Har du spørgsmål så sig frem :-)

 

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤