Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Lidt mere om strømper - til hverdag og fest!

November 13, 2014

Jeg ved godt at det har handlet meget om strømper på det sidste, men altså, det ER jo blevet koldt, og uden strømpebukser bliver det altså lidt køligt at gå udenfor i en kjole :-) Desuden er det væltet ind med nye strømper i butikken, både de varme, de tykke, de fine og dem med glimmer. Vi kan passende dele dem op i 2 grupper:

1. HVERDAG

     

Den største udfordring på denne årstid er at kombinere stil med det faktum, at man også skal kunne holde varmen. Her er Warm & Soft strømpen helt genial. Udenpå ligner den en almindelig sort kraftig strømpe, men indeni er den foret med vlies, hvilket gør den utrolig varm og lækker at have på. Bliver dette lidt for meget og leder man mere efter en god kraftig strømpe så prøv Chantal 120  den er som navnet antyder på hele 120 denier, hvilket betyder at den ikke bliver det mindste "gennemsigtig" når man tager den på. Ellers kan et par varme Galaxy benvarmere redde hver en kold dag, det har de i hvert fald gjort utallige gange for mig!

 

2. FEST

   

 Jeg har altid haft det mantra at "Skal der være fest - Så lad der være fest!" Hvorfor skulle man dog ikke gå hele vejen med sin påklædning når der nu er en lejlighed til det. Det der med "less is more" har aldrig bidt sig fast hos mig. Derfor har jeg dette efterår proppet butikken med fantastiske strømpebukser med farver, mønstre og ikke mindst glimmer. Og her kommer Diamonds strømpen ind i billedet. Den er sort med et lækkert skær af sølv-glimmer, der giver lige det rette shiny look, og kan få selv den kedeligste gamle kjole i skabet til at se lækker og festlig ud. Er du mere til det klassiske så tjek lige Riga Lux ud, den er almindelig sort foran med en guld søm bag. Super elegant! Er glimmer for meget til dig så hop ud i den fine prikkede Adelle.

 

Jeg håber jeg har inspireret dig! Har du spørgsmål så sig frem :-)

 

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!
Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!

June 24, 2019

Jeg er meget glad for bælter, og for at understrege min talje! Det er nok ikke nogen overraskelse, hvis du har fulgt mig i mere en fem minutter. Det er selvfølgelig fordi min talje er mit slankeste sted på kroppen, og fordi det klæder min kropstype at blive "skåret" lige her...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤