Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Nye kjoler og en ud-af-kroppen-oplevelse!

November 08, 2014

Den anden dag kom der 12 store kasser proppet til randen med fine kjoler ind af døren i butikken. Frisk fra systuen kom de nye vinter styles hjem, og så var det ellers bare om at få det hele pakket om, og sendt videre ud til vores fantastiske forhandlere (som du i øvrigt kan se en liste med her) Jeg er af den klare overbevisning at det gælder om at få varerne sendt ud så hurtigt som muligt, så vi kan fakturere og få penge i kassen. Det er vist almindelig købmandsskik.

Nå, men mens jeg sammen med min praktikant Louise gik og slæbte rundt og talte op, fik jeg en slag ud af kroppen oplevelse. For selvfølgelig ved jeg godt at det er MIG der har designet og faktisk lavet disse kjoler, men som de lå der pænt pakkede i gennemsigtige poser, føltes det lige pludseligt som om det var en andens værk. Og flere gange kom jeg til at udbryde "Nej den ser godt nok også lækker ud" Og det var altså ikke for at gå og rose mig selv, måske var det bare gensynsglæden der tog over.

 

Jeg er i hvert fald mega stolt over de nye kjoler, og jeg håber du, kære kunde / læser, tager godt imod dem. Jeg har allerede lagt de fleste op på webshoppen, du kan se alle nyhederne her.

 

Tag dig ikke af hunden på billederne, det er bare Victor min låne butikshund ♥

 

Smid meget gerne en kommentar herunder!

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Så følg med her      


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!
Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!

August 16, 2018


Søndag kl 17! Hvis du var barn i 80'erne ligesom mig, så ved du godt hvad det betyder! Det var nemlig tidspunktet hvor hitserien over dem alle DOLLARS rullede over skærmen! Søndag efter søndag lå mine søskende og jeg klar med puder og dyner, og slugte råt alle de vandvittige intriger...

Læs mere article →

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤