Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Krigens Aftryk

November 05, 2014

Jeg har netop været en tur på J.F. Willumsens Museum i Frederikssund og se udstillingen Krigens Aftryk. Faktisk var det min mand der havde læst en anmeldelse om udstillingen i Weekendavisen, hvorefter han arrangerede en kunst tur for os. Her havde man taget Willumsens mere grafiske værker lavet i årene 1915-18 under 1. verdenskrig og sat dem op mod Jan Grarups fotografier fra den nutidige verdens brændpunkter. Koblingen mellem de to kunstnere var rigtig spændende, men jeg må indrømme at jeg var mest fascineret af sidstnævntes billeder, der på trods af de grusomme motiver, også skildrede en vis skønhed og gav masser af stof til eftertanke.

Jeg havde ikke før været på dette museum, men det var bestemt en tur værd. Arkitekturen af selve museet var virkelig fantastisk, jeg kunne godt lide den måde det indre og det ydre rum var bundet sammen på, hvor naturen næsten var inviteret indenfor. Det gav en helt særlig ro, og et rigtigt godt modspil til de meget stærke billeder. Uh, hvor kunne det være fedt hvis man havde sådan et rum derhjemme.

De store vindues partier gav også lidt ekstra i form at fine skygger og genskin på glasset i fotografiernes rammer, det gav næsten en ny dimension, og skabte nye kunstværker.

Har du været på nogle inspirerende udstillinger på det sidste? 

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

SENNEPS-GUL er forårets hit farve nummer ét!
SENNEPS-GUL er forårets hit farve nummer ét!

February 21, 2018

Sennepsgul! Det startede allerede i efteråret, med den fantastiske gule strik cardigan, og nu nærmest bugner butikken med forskellige nuancer af gul, gul, gul! Her er nogle af mine GULE favoritter der helt sikkert skal ind i mit klædeskab denne sæson...

Læs mere article →

Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole
Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole

February 13, 2018

Måske så du min sidste blogpost "Forårets flotteste kjoler og farver"-Og et par stylingtips! Der viste den über cool Annabell skjortekjole og gav et par tips til at style den.  -Og tænkte du der, at det kunne være dejligt at se den på en helt almindelig person?

Læs mere article →

Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!
Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!

February 06, 2018

Endelig, endelig, ENDELIG! Ja, selvom det ikke helt er forår endnu, så er de nye forårs kjoler altså kommet i butikken -og lige om lidt kommer de også på webshoppen.  OG der er specielt én kjole jeg har glædet mig til at vise jer...

Læs mere article →