Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Krigens Aftryk

November 05, 2014

Jeg har netop været en tur på J.F. Willumsens Museum i Frederikssund og se udstillingen Krigens Aftryk. Faktisk var det min mand der havde læst en anmeldelse om udstillingen i Weekendavisen, hvorefter han arrangerede en kunst tur for os. Her havde man taget Willumsens mere grafiske værker lavet i årene 1915-18 under 1. verdenskrig og sat dem op mod Jan Grarups fotografier fra den nutidige verdens brændpunkter. Koblingen mellem de to kunstnere var rigtig spændende, men jeg må indrømme at jeg var mest fascineret af sidstnævntes billeder, der på trods af de grusomme motiver, også skildrede en vis skønhed og gav masser af stof til eftertanke.

Jeg havde ikke før været på dette museum, men det var bestemt en tur værd. Arkitekturen af selve museet var virkelig fantastisk, jeg kunne godt lide den måde det indre og det ydre rum var bundet sammen på, hvor naturen næsten var inviteret indenfor. Det gav en helt særlig ro, og et rigtigt godt modspil til de meget stærke billeder. Uh, hvor kunne det være fedt hvis man havde sådan et rum derhjemme.

De store vindues partier gav også lidt ekstra i form at fine skygger og genskin på glasset i fotografiernes rammer, det gav næsten en ny dimension, og skabte nye kunstværker.

Har du været på nogle inspirerende udstillinger på det sidste? 

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Annabell | Denne smukke skjortekjole er jeg specielt stolt af!
Annabell | Denne smukke skjortekjole er jeg specielt stolt af!

April 23, 2018

Sidste år satte jeg mig for at lave en blog-følgeton, om en kjoles rejse fra idé til færdig produkt. Frejdigt satte jeg mig til tasterne, og fortalte om hvordan jeg fik en idé, designede et print og en kjole, og herefter skulle der komme noget om at ✔ lave et mønster, ✔ sy en model, ✔ arrangere og afholde et photoshoot

Læs mere article →

FF #26 - Forårets flotteste retro-kjoler og tilhørende accessories!
FF #26 - Forårets flotteste retro-kjoler og tilhørende accessories!

April 18, 2018

Stribede kjoler, Mønstrede kjoler, Ensfarvede kjoler, Kjoler med fugle-print. Det er lidt af det fredags favoritten har budt på de sidste 6 uger, alle sammensat med nøje udvalgte accessoires, strømpebukser, smykker og tørklæder ❤

Læs mere article →

Bandana tørklæder ❤ Forårets største trend og 2 tips til at bruge dem!
Bandana tørklæder ❤ Forårets største trend og 2 tips til at bruge dem!

April 12, 2018

Måske har du allerede lagt mærke til det? Og set det her der og alle vegne; De små fine Bandana tørklæder er tilbage i modebilledet, og den trend er jeg naturligvis også hoppet med på hos WEIZ Cph, jeg kalder dem "Minnies" -og har lagt hårdt ud med 7 fantastiske, fine, forårsprints

Læs mere article →