Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Husk lige at nyde naturens fantastiske farver lige nu!

November 11, 2014

Jeg kan umuligt være den eneste der er træt af regn, regn og atter regn. Orker næsten ikke flere dage, hvor jeg skal kæmpe mig gennem København i flade sko og regnjakken helt lukket til om mig. Ja, jeg havde næsten fokuseret SÅ meget på alt det negative, at jeg helt havde glemt at nyde efterårets farver i skyndingen.

Heldigvis hev min mand mig med ud af byen sidste weekend, og mens vi kørte af sted i vores røde Fiat 500, nød jeg virkelig synet af efterårs skovens fine farver. Til alt held havde jeg taget mit kamera med, og straks vi holdt ind til siden hoppede jeg ud og skød løs. Tilbage i bilen kunne jeg ikke lade være med at tænke på alle de kjoler og tørklæder der ville passe ind i denne farve palette, så here goes:

Og så lige lidt links du kan klikke på hvis du vil se mere: Gypsy kjole grøn, Fiona kjole black ara, Lynn kjole rust mix, Orange jungle tørklæde, Camouflage tørklæde, Hummingbird øreringe, Waist bælte kobber og rust.

 

Ha' en fantastisk dag!!!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤
Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤

May 14, 2018

Blomstrede sommerkjoler er altid et hit, det samme er vores populære klassiker Celine kjolen! Så denne kombi af kjole og blomster er ren win-win.  Jeg har efterhånden lavet Celine kjolen i utallige udgaver, så sjovt er det at tænke på, at den faktisk blev designet lidt ved en tilfældighed...

Læs mere article →

Vil du inviteres med til vores snart kommende pre-sale på webshoppen?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en invitation direkte i din indbakke.

Bare rolig - Du kan framelde dig igen til enhver tid ❤