Pretty Polly - Nyt fantastisk strømpemærke hos Weiz!

Åbenbart er Pretty Polly det mest hotte indenfor strømper lige nu. Listen af super-stjerner der bærer de ikoniske strømper tæller både Katy Perry, Katherine Heigl, Selena Gomez og Rihanna. Ja faktisk var selveste Beyonce og hendes dansere iklædt strømperne til deres optræden under Super Bowl.

Alt det vidste jeg ikke noget som helst om, faktisk havde jeg aldrig hørt om Pretty Polly, da Tina, der er sælger for Oroblu, viste mig herlighederne, for som hun sagde, måtte de lige være noget for mig. Og JA TAK! Det havde hun helt ret i. Jeg faldt med det samme for den lidt retro inspirerede pin-up stil, sådan lidt frækt på den pæne måde.  

Jeg har valgt et fint lille udvalg med både stjerner, prikker, hjerter og de vildt skønne med "hofteholdere", de passer alle perfekt til mine farverige retro kjoler.

Pretty Polly er et gammelt engelsk strømpemærke, etableret i 1919. Wow - Det er næseten 100 år siden. Strømperne er designet, produceret og pakket i England, og det gør bare det hele meget bedre, det er vores garanti for at de er lavet under ordentlige forhold.

Ikke not med at de er super fede, Pretty Polly strømpebukserne er også virkelig god kvalitet og top lækre at have på.

Strømperne er allerede i butikken, jeg arbejder på at få dem op på webshoppen.

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.