Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Endelig tid til design af nye plexiglas smykker!

October 16, 2014

Jeg har egentlig gerne ville lave nye plexiglas smykker i lang tid, specielt nogle fine armbånd. Og nu hvor Forår 2015 kollektionen er ved at finde den endelige form, synes jeg tiden var inde til at gøre alvor af mine idéer. Plexiglas er et fedt materiale at lave smykker i, det er holdbart, vejer ikke noget særligt og så spiller lyset rigtigt flot i de færdige designs.

Som altid starter jeg med at tegne mine smykker i et program på computeren, og det er her jeg virkelig slipper kreativiteten løs. Jeg har naturligvis en grundlæggende idé jeg går ud fra, men som processen skrider frem ændrer mit designs sig altid. Denne gang var jeg inspireret af retro mønstre fortolket på en moderne måde.

Når mit design er færdig printer jeg det ud på almindeligt papir og klipper det ud. Ja, det lyder skørt, men det giver et meget godt fingerpeg om hvordan det endelige smykke tager sig ud. Herefter er der altid småjusteringer så smykket ender med at blive helt perfekt.

Og nu til det sjove, valg af farver. Jeg har et fantastisk farvekort med alle nuancer, og jeg kan bruge lang tid på bare at sidde og vælge den perfekte kombination. Ved hjælp af mine to praktikanter, Celine og Louise, fik jeg lavet et meget flot oplæg. Af sted til laserskæring med dem!

Så skal vi bare vente....

Og vente...

Og vente lidt mere...

OG vupti, så kom de nye fine armbånd, lige i tide til fotoshoot af den nye kollektion.

Jeg er happy happy :-)

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!
Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!

August 16, 2018


Søndag kl 17! Hvis du var barn i 80'erne ligesom mig, så ved du godt hvad det betyder! Det var nemlig tidspunktet hvor hitserien over dem alle DOLLARS rullede over skærmen! Søndag efter søndag lå mine søskende og jeg klar med puder og dyner, og slugte råt alle de vandvittige intriger...

Læs mere article →

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤