Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Vælg nu bare de farvede strømpebukser!!!

October 29, 2014

Altså undskyld mig - Hvorfor SKAL det bare være så kedeligt? Hvorfor er så mange kvinder bange for at få lidt farve på? Og hvem har opfundet skrønen om at "sort passer til det hele"???

Jeg har i butikken (og på webshoppen) et meget stort udvalg af både Pretty Polly og Oroblu strømpebukser i alle farver, faktisk forhandler Weiz stort set alle de farver Oroblu laver, og det er synes jeg er pænt gået, taget min lille butiks størrelse i betragtning.

Jeg har lavet en lille inspirations kollage med 4 kjoler der alle er afdæmpede i farverne og matchet dem med farvede strømper.

 

Håber jeg har inspireret dig til at hoppe ud i noget nyt! Eller i det mindste bare overveje at gå nye veje i fremtiden. Farver er ikke farlige, de gør dig faktisk glad :-)

 

PS: Er du blevet inspireret? Så giver vi lige nu 20% på ALLE strømper i web-shoppen, brug blot koden strompernov2014

(gælder indtil søndag d. 2/11 2014, koden skal skrives i rabatfeltet ved checkout så bliver rabatten automatisk fratrukket inden betaling)

 

 

Smid meget gerne en kommentar herunder ♥

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Balenciaga og de grimme sko!
Balenciaga og de grimme sko!

November 27, 2017

Kan du huske i foråret, da luksus branded Balenciaga lavede en kopi af Ikea's Frakta plastik indkøbspose? Altså en fuldstændig tro kopi i blød og lækker læder til den nette sum af $2150,- Nå, men nu har de altså gjort det igen!

Læs mere article →

Nej tak til Black Friday!
Nej tak til Black Friday!

November 23, 2017

I dag er det Black Friday, og som alle andre er vi også gået helt i sort -men IKKE PÅ PRISEN! Kun på dagens Fredags Favorit... For helt ærligt; Jeg har simpelthen nået grænsen for, hvor mange udsalgsdage, specielle rabatter osv jeg kan kapere. Jeg cykler dagligt fra Amagerbro til butikken på Nørrebro...

Læs mere article →

FF #23 Flere smukke retro koler
FF #23 Flere smukke retro koler

November 21, 2017

Åh altså, se lige her! Er alle de skønne efterårs farver ikke bare lige til at spise? Jeg kan i hvert fald knapt få armene ned. Har du valg din personlige favorit? Er det den smukke blå og blomstrede Celine kjole? Eller den über cool blomstrede Annabell i efterårsfarver?

Læs mere article →