Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Vælg nu bare de farvede strømpebukser!!!

Liquid error (line 61): translation missing: da.date_formats.month_day_year

Altså undskyld mig - Hvorfor SKAL det bare være så kedeligt? Hvorfor er så mange kvinder bange for at få lidt farve på? Og hvem har opfundet skrønen om at "sort passer til det hele"???

Jeg har i butikken (og på webshoppen) et meget stort udvalg af både Pretty Polly og Oroblu strømpebukser i alle farver, faktisk forhandler Weiz stort set alle de farver Oroblu laver, og det er synes jeg er pænt gået, taget min lille butiks størrelse i betragtning.

Jeg har lavet en lille inspirations kollage med 4 kjoler der alle er afdæmpede i farverne og matchet dem med farvede strømper.

 

Håber jeg har inspireret dig til at hoppe ud i noget nyt! Eller i det mindste bare overveje at gå nye veje i fremtiden. Farver er ikke farlige, de gør dig faktisk glad :-)

 

PS: Er du blevet inspireret? Så giver vi lige nu 20% på ALLE strømper i web-shoppen, brug blot koden strompernov2014

(gælder indtil søndag d. 2/11 2014, koden skal skrives i rabatfeltet ved checkout så bliver rabatten automatisk fratrukket inden betaling)

 

 

Smid meget gerne en kommentar herunder ♥

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      


Også i Dress it up with WEIZ

Elsker du din krop?
Elsker du din krop?

Liquid error (line 248): translation missing: da.date_formats.month_day_year

Søndag morgen sad jeg, med en god kop kaffe og dagens udgave af Politikken. -Eller... Lad mig bare være helt ærlig! Det var selvfølgelig lang op af formiddagen, inden jeg fik snøvlet mig ud af sengen, havde været i bad, vandet spirer og planter indenfor (dem udenfor tager jeg altid senere på dagen) at jeg endelig satte mig ned...

Læs mere article →

Balenciaga kopierer Ikea - HVORFOR nu det???
Balenciaga kopierer Ikea - HVORFOR nu det???

Liquid error (line 248): translation missing: da.date_formats.month_day_year

De seneste par dage er min Facebook feed flydt over af Balanciagas knock off af Ikea's Frakta tote, du ved den der billige plastik-agtige pose vi slæber alle vores indkøb hjem i. Og jeg bliver simpelthen NØD til at sige noget her!  For hvad i alverden tænkte de dog på???

Læs mere article →

FF #21 | Endnu flere farverige retro kjoler
FF #21 | Endnu flere farverige retro kjoler

Liquid error (line 248): translation missing: da.date_formats.month_day_year

Jeg håber helt ærligt, at du finder mine små fredagscollager lige så inspirerende som jeg synes det er at lave dem!  Jeg synes det er super fedt, at vise nye måder du kan bruge din yndlings retrokjole på, så du får mest muligt ud af det du har i dit klædeskab ✔✔✔

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev!!!

Og få besked direkte i din mailboks om:

● Stylingtips ● Events

● Specielle rabatter kun for dig!

● Og meget, meget mere ♥