Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Nu er den her endelig! Efterårets store drømmekøb!

October 02, 2014

-og hvordan jeg vil bruge den?

Mens jeg skriver dette vælter regnen ned udenfor. Jeg er netop kommet ud til butikken, gennemblødt vel at mærke, og sidder nu efter en mindre omklædning og nyder en kop kaffe. Jeg prøver altid at have et positivt syn i hverdagen og brugte derfor min regnvejrs cykeltur til at tænkte på noget der gør mig glad: Efterårets store drømmekøb!!!

Måske kan nogen af jer huske den her fantastiske taske fra Moschino designet af Jeremy Scott? Jeg skrev om den allerede i marts efter modeugen i Milano, ellers så læs mere her. Nu er den så kommet i butikkerne og her et halvt år efter trækker den stadig i mig. Den er bare så fin, skæv og farverig.

Jeg vil bruge den til min Sandie kjole, sammen med et kobber-farvet Waist bælte og et par pang røde strømpebukser fra Oroblu. Klik på billederne for at se mere!

Hvis du heller ikke kan leve uden den smukke Moschino taske, så kan du købe den direkte på www.moschino.com til den nette sum af € 842,00

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Få følg med her      

 


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Balenciaga og de grimme sko!
Balenciaga og de grimme sko!

November 27, 2017

Kan du huske i foråret, da luksus branded Balenciaga lavede en kopi af Ikea's Frakta plastik indkøbspose? Altså en fuldstændig tro kopi i blød og lækker læder til den nette sum af $2150,- Nå, men nu har de altså gjort det igen!

Læs mere article →

Nej tak til Black Friday!
Nej tak til Black Friday!

November 23, 2017

I dag er det Black Friday, og som alle andre er vi også gået helt i sort -men IKKE PÅ PRISEN! Kun på dagens Fredags Favorit... For helt ærligt; Jeg har simpelthen nået grænsen for, hvor mange udsalgsdage, specielle rabatter osv jeg kan kapere. Jeg cykler dagligt fra Amagerbro til butikken på Nørrebro...

Læs mere article →

FF #23 Flere smukke retro koler
FF #23 Flere smukke retro koler

November 21, 2017

Åh altså, se lige her! Er alle de skønne efterårs farver ikke bare lige til at spise? Jeg kan i hvert fald knapt få armene ned. Har du valg din personlige favorit? Er det den smukke blå og blomstrede Celine kjole? Eller den über cool blomstrede Annabell i efterårsfarver?

Læs mere article →