Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Nu er den her endelig! Efterårets store drømmekøb!

Liquid error (line 61): translation missing: da.date_formats.month_day_year

-og hvordan jeg vil bruge den?

Mens jeg skriver dette vælter regnen ned udenfor. Jeg er netop kommet ud til butikken, gennemblødt vel at mærke, og sidder nu efter en mindre omklædning og nyder en kop kaffe. Jeg prøver altid at have et positivt syn i hverdagen og brugte derfor min regnvejrs cykeltur til at tænkte på noget der gør mig glad: Efterårets store drømmekøb!!!

Måske kan nogen af jer huske den her fantastiske taske fra Moschino designet af Jeremy Scott? Jeg skrev om den allerede i marts efter modeugen i Milano, ellers så læs mere her. Nu er den så kommet i butikkerne og her et halvt år efter trækker den stadig i mig. Den er bare så fin, skæv og farverig.

Jeg vil bruge den til min Sandie kjole, sammen med et kobber-farvet Waist bælte og et par pang røde strømpebukser fra Oroblu. Klik på billederne for at se mere!

Hvis du heller ikke kan leve uden den smukke Moschino taske, så kan du købe den direkte på www.moschino.com til den nette sum af € 842,00

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Få følg med her      

 


Også i Dress it up with WEIZ

Elsker du din krop?
Elsker du din krop?

Liquid error (line 248): translation missing: da.date_formats.month_day_year

Søndag morgen sad jeg, med en god kop kaffe og dagens udgave af Politikken. -Eller... Lad mig bare være helt ærlig! Det var selvfølgelig lang op af formiddagen, inden jeg fik snøvlet mig ud af sengen, havde været i bad, vandet spirer og planter indenfor (dem udenfor tager jeg altid senere på dagen) at jeg endelig satte mig ned...

Læs mere article →

Balenciaga kopierer Ikea - HVORFOR nu det???
Balenciaga kopierer Ikea - HVORFOR nu det???

Liquid error (line 248): translation missing: da.date_formats.month_day_year

De seneste par dage er min Facebook feed flydt over af Balanciagas knock off af Ikea's Frakta tote, du ved den der billige plastik-agtige pose vi slæber alle vores indkøb hjem i. Og jeg bliver simpelthen NØD til at sige noget her!  For hvad i alverden tænkte de dog på???

Læs mere article →

FF #21 | Endnu flere farverige retro kjoler
FF #21 | Endnu flere farverige retro kjoler

Liquid error (line 248): translation missing: da.date_formats.month_day_year

Jeg håber helt ærligt, at du finder mine små fredagscollager lige så inspirerende som jeg synes det er at lave dem!  Jeg synes det er super fedt, at vise nye måder du kan bruge din yndlings retrokjole på, så du får mest muligt ud af det du har i dit klædeskab ✔✔✔

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev!!!

Og få besked direkte i din mailboks om:

● Stylingtips ● Events

● Specielle rabatter kun for dig!

● Og meget, meget mere ♥