Nu er den her endelig! Efterårets store drømmekøb!

-og hvordan jeg vil bruge den?

Mens jeg skriver dette vælter regnen ned udenfor. Jeg er netop kommet ud til butikken, gennemblødt vel at mærke, og sidder nu efter en mindre omklædning og nyder en kop kaffe. Jeg prøver altid at have et positivt syn i hverdagen og brugte derfor min regnvejrs cykeltur til at tænkte på noget der gør mig glad: Efterårets store drømmekøb!!!

Måske kan nogen af jer huske den her fantastiske taske fra Moschino designet af Jeremy Scott? Jeg skrev om den allerede i marts efter modeugen i Milano, ellers så læs mere her. Nu er den så kommet i butikkerne og her et halvt år efter trækker den stadig i mig. Den er bare så fin, skæv og farverig.

Jeg vil bruge den til min Sandie kjole, sammen med et kobber-farvet Waist bælte og et par pang røde strømpebukser fra Oroblu. Klik på billederne for at se mere!

Hvis du heller ikke kan leve uden den smukke Moschino taske, så kan du købe den direkte på www.moschino.com til den nette sum af € 842,00

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Få følg med her      

 
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.