Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Friday favourites #14 | Flere farverige kjoler!

June 03, 2016

Tiden løber,

og jeg er vist kommet lidt bagud

med at vise kjoler og Friday Favourites her på bloggen.

Sorry!

Har virkelig travlt,

arbejder på et nyt spændende projekt :-)

 

Anyway,

denne gang får i stribede kjoler, prikkede kjoler, denim kjoler

og ja, skam også en enkelt kjole med blomster!

 

Enjoy

Og HUSK

du er så evig velkommen til at smide en kommentar <3

 

Lang stribet maxi sommer kjole | Dianna kjole pink Lang stribet maxi kjole | Dianna kjole marine Cowboy kjole med guld knapper | Christel denim kjole fra WEIZ Blå kjole med røde prikker | WEIZ celine kjole marine blå Hvid kjole med daisy blomster | WEIZ iben kjole white daisy Gammel rosa retro jersey kjole. WEIZ Christel kjole

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤