Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Åh altså - Nu igen...

April 15, 2016

Åh altså...

Nu gik der igen Alt for lang tid

hvor jeg overhovedet ikke fik skrevet noget på bloggen.

Ikke en sætning...

Ikke et ord...

Måske må jeg bare indse,

at der er perioder hvor jeg bare har ALT for travlt,

og bloggen derfor er et af de steder

der bliver sat lidt i baggrunden...

 

Men altså,

jeg er her selvfølgelig stadig,

jeg har bare lige tusind ting at se til.

Jeg er næsten ved at være færdig med den nye Autumn 2016 kollektion,

uha den er blevet fin!

I morgen er der fotoshoot,

glæder mig,

for det er først når kjolerne kommer på en krop de rigtig får liv :-)

 

Når det er overstået,

så LOVER jeg, at der kommer billeder fra min tur til Tokyo,

tanker om lagersalg og overproduktion,

ideer til kjole-fest-outfit

og meget, meget mere!

 

Stay tuned og vær nu lidt god ved dig selv ♥♥♥

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!
Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!

May 08, 2019

Der er ingen tvivl om, at kimonoen er en at forårets helt store trends. Og efter jeg selv, på falderebet til produktionen af sommerkollektionen, besluttede mig for lige at kaste et par ekstra styles ind, må jeg fuldstændigt overgive mig; Kimono kjolen er intet mindre end fantastisk...

Læs mere article →

Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!
Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!

April 10, 2019

"Hold da op en fin kjole" En sød kunde har lige skamrost den prikkede Octavia kjole, og jeg kan jo kun give hende ret! Den sennepsgule Octavia kjole ER noget helt specielt ❤ Både i farven og de små lækre prikker, men i høj grad også i snittet...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤