Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Åh altså - Nu igen...

April 15, 2016

Åh altså...

Nu gik der igen Alt for lang tid

hvor jeg overhovedet ikke fik skrevet noget på bloggen.

Ikke en sætning...

Ikke et ord...

Måske må jeg bare indse,

at der er perioder hvor jeg bare har ALT for travlt,

og bloggen derfor er et af de steder

der bliver sat lidt i baggrunden...

 

Men altså,

jeg er her selvfølgelig stadig,

jeg har bare lige tusind ting at se til.

Jeg er næsten ved at være færdig med den nye Autumn 2016 kollektion,

uha den er blevet fin!

I morgen er der fotoshoot,

glæder mig,

for det er først når kjolerne kommer på en krop de rigtig får liv :-)

 

Når det er overstået,

så LOVER jeg, at der kommer billeder fra min tur til Tokyo,

tanker om lagersalg og overproduktion,

ideer til kjole-fest-outfit

og meget, meget mere!

 

Stay tuned og vær nu lidt god ved dig selv ♥♥♥

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af Weiz? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole
Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole

February 13, 2018

Måske så du min sidste blogpost "Forårets flotteste kjoler og farver"-Og et par stylingtips! Der viste den über cool Annabell skjortekjole og gav et par tips til at style den.  -Og tænkte du der, at det kunne være dejligt at se den på en helt almindelig person?

Læs mere article →

Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!
Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!

February 06, 2018

Endelig, endelig, ENDELIG! Ja, selvom det ikke helt er forår endnu, så er de nye forårs kjoler altså kommet i butikken -og lige om lidt kommer de også på webshoppen.  OG der er specielt én kjole jeg har glædet mig til at vise jer...

Læs mere article →

FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!
FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!

January 17, 2018

Og således, men denne kavalkade af fredags favoritter, afsluttede vi endnu et år og tog fat på et nyt.  Det er ikke fordi jeg har noget nyt på tapetet i år, jeg fortsætter...

Læs mere article →