Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Weiz elsker street-art!

August 18, 2014

En kjole designer finder inspiration i Lissabon!

En ekstra gevinst ved sommerferiens rejse til Lissabon, var det overvældende udbud af street-art. Og nej, her tænker jeg ikke på grim grafitti og ligegyldige hærværks-agtige tags, men rigtig street-art med budskab og omtanke. Flere steder var kedelige bygninger og vægge omdannet ved hjælp af offentlig støtte til fantastiske kunstværker.

Jeg finder både stil, farver og opsætning meget inspirerende. Den sorte silhuet med det pink udråbstegn er klart en af mine favoritter, den kunne nemt omsættes til et print på en kjole.

Nede ved havnen fandt jeg de her næsten futuristiske malerier / collager. Jeg er vild med den måde murstenene er brugt som en del af det endelige kunstværk. Det er virkelig godt tænkt og giver en flot dybde.

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Få følg mig her      

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!
Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!

May 08, 2019

Der er ingen tvivl om, at kimonoen er en at forårets helt store trends. Og efter jeg selv, på falderebet til produktionen af sommerkollektionen, besluttede mig for lige at kaste et par ekstra styles ind, må jeg fuldstændigt overgive mig; Kimono kjolen er intet mindre end fantastisk...

Læs mere article →

Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!
Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!

April 10, 2019

"Hold da op en fin kjole" En sød kunde har lige skamrost den prikkede Octavia kjole, og jeg kan jo kun give hende ret! Den sennepsgule Octavia kjole ER noget helt specielt ❤ Både i farven og de små lækre prikker, men i høj grad også i snittet...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤