Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Weiz elsker street-art!

August 18, 2014

En kjole designer finder inspiration i Lissabon!

En ekstra gevinst ved sommerferiens rejse til Lissabon, var det overvældende udbud af street-art. Og nej, her tænker jeg ikke på grim grafitti og ligegyldige hærværks-agtige tags, men rigtig street-art med budskab og omtanke. Flere steder var kedelige bygninger og vægge omdannet ved hjælp af offentlig støtte til fantastiske kunstværker.

Jeg finder både stil, farver og opsætning meget inspirerende. Den sorte silhuet med det pink udråbstegn er klart en af mine favoritter, den kunne nemt omsættes til et print på en kjole.

Nede ved havnen fandt jeg de her næsten futuristiske malerier / collager. Jeg er vild med den måde murstenene er brugt som en del af det endelige kunstværk. Det er virkelig godt tænkt og giver en flot dybde.

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Få følg mig her      


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤