Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Ny kjole kollektion = Nyt fotoshoot

August 04, 2014

Image til Winter 2014 kjole kollektionen bliver til!

Mange små kollektioner betyder flere fotoshoots. Og det er jeg bestemt ikke ked af, for det er det tidspunkt jeg føler mig mest glad som designer. Det er bare så fedt at se alt ens hårde arbejde med at få en kollektion færdig, udmunde i et smukt image.

Vi skød Winter 2014 kampagnen i starten af juli, dagen før jeg skulle rejse på ferie. Lokationen var min egen lejlighed, et sted vi valgte, da jeg har et ca 8 meter langt rundt vindues parti i min stue. Det var lidt sjovt at se mit hjem omdannet til et fotostudie, men alt gik som smurt, og efter en travl dag havde vi de fineste billeder i kassen.

Modellen var den smukke og fantastiske Masja fra Le Management, makeup artisen Tinna Pagel og fotografen Søren Meisterbrau. De to sidste er på mit faste team. Det er skønt at arbejde sammen med dygtige mennesker man kommunikerer godt med.

Vi blev enige om et klassisk diva look med fokus på de meget røde læber, mørke øjne og bløde krøller. Jeg synes det blev super flot og det passer perfekt til mine lidt retro inspirerede kjoler. Du kan se det færdige look her, kjolerne må du drømme om indtil november når de kommer i butikkerne.

 Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Få følg mig her      


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤
Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤

May 14, 2018

Blomstrede sommerkjoler er altid et hit, det samme er vores populære klassiker Celine kjolen! Så denne kombi af kjole og blomster er ren win-win.  Jeg har efterhånden lavet Celine kjolen i utallige udgaver, så sjovt er det at tænke på, at den faktisk blev designet lidt ved en tilfældighed...

Læs mere article →

Vil du inviteres med til vores snart kommende pre-sale på webshoppen?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en invitation direkte i din indbakke.

Bare rolig - Du kan framelde dig igen til enhver tid ❤