Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Barcelona: Jeg ELSKER dig!

June 19, 2014

Til min fødselsdag fik jeg en fantastisk gave af min søde mand, en forlænget weekend i Barcelona, min ubestridte yndlingsby! Der er bare noget over stemningen, arkitekturen og kunsten i gadebilledet jeg ikke kan stå for, og det faktum at en flaske cava koster stort set ingenting på de mange tapas-restauranter gør ikke ligefrem byen mindre attraktiv i mine øjne.

Vi boede på et fint lille hotel i "El Born" den gamle bydel, som bestemt er den hyggeligste del af Barcelona. Da vi har været i byen flere gange, brugte vi det meste af tiden på bare at slentre rundt og nyde byens puls.

Min kære mand rider i øjeblikket på en succesfuld bølge af gave-ideer. Til jul gav han mig et spejlrefleks kamera, hvilket har resulteret i en helt ny hobby, og jeg har straks udnævnt mig til mester-fotograf! Jeg elsker at lege med skæve vinkler og jeg er specielt vild med sort/ hvide fotografier.

Har du også en yndlingsby eller et sted du bliver ved med at komme?


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole
Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole

February 13, 2018

Måske så du min sidste blogpost "Forårets flotteste kjoler og farver"-Og et par stylingtips! Der viste den über cool Annabell skjortekjole og gav et par tips til at style den.  -Og tænkte du der, at det kunne være dejligt at se den på en helt almindelig person?

Læs mere article →

Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!
Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!

February 06, 2018

Endelig, endelig, ENDELIG! Ja, selvom det ikke helt er forår endnu, så er de nye forårs kjoler altså kommet i butikken -og lige om lidt kommer de også på webshoppen.  OG der er specielt én kjole jeg har glædet mig til at vise jer...

Læs mere article →

FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!
FF #24 - Perfekte retro kjoler med fine accessories!

January 17, 2018

Og således, men denne kavalkade af fredags favoritter, afsluttede vi endnu et år og tog fat på et nyt.  Det er ikke fordi jeg har noget nyt på tapetet i år, jeg fortsætter...

Læs mere article →