Pinterest - Man bliver hurtigt hooked!

Sjovt at tænke på; Da jeg i december 2000 grundlage Weiz, fandtes der hverken Facebook, Instagram eller Twitter, og man havde heller ikke en webshop. Næ, man havde måske en web-side der blev opdateret hvert halve år, når de nye styles og kollektioner kom hjem.

Tiderne har godt nok ændret sig!!!

       

Nu er de sociale medier en meget vigtig del af min og Weiz's hverdag og måske lidt af en tidsrøver... Der går meget tid med at opdatere Facebook, Instagram, Twitter og skrive på bloggen. Måske derfor har jeg været lidt tilbageholdende med at tage hul på Pinterest. Men men men jeg skal da lige love for at jeg er blevet helt hooked. Jeg elsker jo billeder, og hele ideen med at man kan samle inspiration og ting man holder af efter kategorier er da intet mindre end genialt!

Den første opslagstavle jeg lavede var naturligvis Weiz summer 2014 kollektionen, hvor jeg vil tilføje alle de skønne kjoler som de kommer hjem. Derefter blev jeg grebet og har nu lavet tavler for alle mulige ting jeg elsker.

Nu skal jeg blot finde en masse spændende mennesker at følge! Er du på? Skriv gerne en kommentar med dine erfaringer

Ha' det skønt til vi ses igen / Ulla
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.