Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Hvilken kjole skal du have på til forårets mange fester?

March 24, 2014

Der er forår i luften, solen skinner og invitationer til alle forårets fester fylder op i postkassen. Men hvad skal man så have på?

Meget ofte kommer der nogen og beder om råd til at style festkjolen, og meget ofte oplever jeg, at mange kvinder er lidt bange for farver, og specielt bange for at have for mange farver på. Hvorfor dog? Farver er IKKE farlige og kan understøtte hinanden på smukkeste vis.

Farverige forårs-fest-kjole outfit nr 1:

Her har jeg taget udgangspunkt i den über smukke bikini kjole med halterneck. Kjolen er så snedigt lavet at den har et specielt indlægsstof ved barmen så man ikke behøver at have en BH på. Prøv det! Kjolen er lidt i patchwork-stil i blomstrede Liberty stoffer. Jeg vil dresse den op med masser af smykker i guld og oxideret, her gyldne diamant øreringe, oxideret Memory armbånd, og double chain ball halskæde. Hertil en gylden Prada Clutch og hot pink støvletter fra Marc Jacobs. Så mangler vi bare en lækker farve på neglene og lidt gloss på læberne og afsted det går!

Farverige forårs-fest-kjole outfit nr 2:

Her har jeg gået efter en saftig forårs-kombination af koral og grøn. Astrid kjolen har en smuk dyb farve, den falder smukt til kroppen og smocken øverst giver en perfekt pasform til alle. Hertil vil jeg bære et stort sølv farvet Atlanta statement armbånd og fine sølv Memory øreringe. Dress det hele op med en rød leopard clutch fra Prada, fantastiske grønne stilletter fra Louboutin, røde negle og lidt blush på kinderne.

Måske synes du at det hele virker rasende dyrt? Ja, det er da muligt, men det er altså de store design-huse der sætter dagsordenen, så lad dig inspirere til dit eget personlige look.

Er du stadig i tvivl? Så kom herned, jeg elsker at hjælpe :-)

GOD FEST / Ulla

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Efterårets flotteste kimono kjole!
Dagens outfit | Efterårets flotteste kimono kjole!

September 19, 2019

Da jeg åbnede kassen med de nye kimono kjoler, gibbede det næsten i mig af fryd. For hold nu op hvor er den nye Kalina kjoler bare super smukke!  Ja, jeg har naturligvis selv designet dem, og nøje udvalg stoffet mellem hundredvis af prøver, og selv sendt det hele på systuen...

Læs mere article →

Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!
Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!

June 24, 2019

Jeg er meget glad for bælter, og for at understrege min talje! Det er nok ikke nogen overraskelse, hvis du har fulgt mig i mere en fem minutter. Det er selvfølgelig fordi min talje er mit slankeste sted på kroppen, og fordi det klæder min kropstype at blive "skåret" lige her...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤