Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Hvilken kjole skal du have på til forårets mange fester?

March 24, 2014

Der er forår i luften, solen skinner og invitationer til alle forårets fester fylder op i postkassen. Men hvad skal man så have på?

Meget ofte kommer der nogen og beder om råd til at style festkjolen, og meget ofte oplever jeg, at mange kvinder er lidt bange for farver, og specielt bange for at have for mange farver på. Hvorfor dog? Farver er IKKE farlige og kan understøtte hinanden på smukkeste vis.

Farverige forårs-fest-kjole outfit nr 1:

Her har jeg taget udgangspunkt i den über smukke bikini kjole med halterneck. Kjolen er så snedigt lavet at den har et specielt indlægsstof ved barmen så man ikke behøver at have en BH på. Prøv det! Kjolen er lidt i patchwork-stil i blomstrede Liberty stoffer. Jeg vil dresse den op med masser af smykker i guld og oxideret, her gyldne diamant øreringe, oxideret Memory armbånd, og double chain ball halskæde. Hertil en gylden Prada Clutch og hot pink støvletter fra Marc Jacobs. Så mangler vi bare en lækker farve på neglene og lidt gloss på læberne og afsted det går!

Farverige forårs-fest-kjole outfit nr 2:

Her har jeg gået efter en saftig forårs-kombination af koral og grøn. Astrid kjolen har en smuk dyb farve, den falder smukt til kroppen og smocken øverst giver en perfekt pasform til alle. Hertil vil jeg bære et stort sølv farvet Atlanta statement armbånd og fine sølv Memory øreringe. Dress det hele op med en rød leopard clutch fra Prada, fantastiske grønne stilletter fra Louboutin, røde negle og lidt blush på kinderne.

Måske synes du at det hele virker rasende dyrt? Ja, det er da muligt, men det er altså de store design-huse der sætter dagsordenen, så lad dig inspirere til dit eget personlige look.

Er du stadig i tvivl? Så kom herned, jeg elsker at hjælpe :-)

GOD FEST / Ulla

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤