Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Hvilken kjole skal du have på til forårets mange fester?

March 24, 2014

Der er forår i luften, solen skinner og invitationer til alle forårets fester fylder op i postkassen. Men hvad skal man så have på?

Meget ofte kommer der nogen og beder om råd til at style festkjolen, og meget ofte oplever jeg, at mange kvinder er lidt bange for farver, og specielt bange for at have for mange farver på. Hvorfor dog? Farver er IKKE farlige og kan understøtte hinanden på smukkeste vis.

Farverige forårs-fest-kjole outfit nr 1:

Her har jeg taget udgangspunkt i den über smukke bikini kjole med halterneck. Kjolen er så snedigt lavet at den har et specielt indlægsstof ved barmen så man ikke behøver at have en BH på. Prøv det! Kjolen er lidt i patchwork-stil i blomstrede Liberty stoffer. Jeg vil dresse den op med masser af smykker i guld og oxideret, her gyldne diamant øreringe, oxideret Memory armbånd, og double chain ball halskæde. Hertil en gylden Prada Clutch og hot pink støvletter fra Marc Jacobs. Så mangler vi bare en lækker farve på neglene og lidt gloss på læberne og afsted det går!

Farverige forårs-fest-kjole outfit nr 2:

Her har jeg gået efter en saftig forårs-kombination af koral og grøn. Astrid kjolen har en smuk dyb farve, den falder smukt til kroppen og smocken øverst giver en perfekt pasform til alle. Hertil vil jeg bære et stort sølv farvet Atlanta statement armbånd og fine sølv Memory øreringe. Dress det hele op med en rød leopard clutch fra Prada, fantastiske grønne stilletter fra Louboutin, røde negle og lidt blush på kinderne.

Måske synes du at det hele virker rasende dyrt? Ja, det er da muligt, men det er altså de store design-huse der sætter dagsordenen, så lad dig inspirere til dit eget personlige look.

Er du stadig i tvivl? Så kom herned, jeg elsker at hjælpe :-)

GOD FEST / Ulla

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Glad i retro glimmer-kjole med sennepsgule accessories
Dagens outfit | Glad i retro glimmer-kjole med sennepsgule accessories

December 09, 2018

Ja, jeg ved det godt! Jeg er ret glad for gul for tiden, men sådan har det ikke altid været, faktisk har jeg været pænt sur på den farve i mange år...  Og ja, selvfølgelig er der en fjollet og helt urationel grund...

Læs mere article →

Dagens outfit |  Annabell! Kjolen der får det bedste frem i dig ❤
Dagens outfit | Annabell! Kjolen der får det bedste frem i dig ❤

December 03, 2018

Hvis du nu bor langt væk fra butikken, eller måske aldrig har været forbi vores fysiske univers, eller mødt mig i virkeligheden, så kunne du måske få den tanke, at jeg "klæder mig ud" når vi tager billeder af dagens outfit. Men intet kunne faktisk være længere fra sandheden...  What you see is what you get ❤

Læs mere article →

Dagens outfit | Mønstermiks - Smuk stribet kjole og ternet tørklæde!
Dagens outfit | Mønstermiks - Smuk stribet kjole og ternet tørklæde!

November 25, 2018

Jeg har glædet mig som et lille barn juleaften, til at vise jer dagens outfit! For jeg kan helt oprigtigt sige, at det er mit yndlings look numero uno pt! Altså, jeg have den stribede Olga kjole på i fredags, da Rikke (min fantastiske fotograf) og jeg mødtes om formiddagen, og tog billeder i 4 varme...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤