Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Hvilken kjole skal du have på til forårets mange fester?

March 24, 2014

Der er forår i luften, solen skinner og invitationer til alle forårets fester fylder op i postkassen. Men hvad skal man så have på?

Meget ofte kommer der nogen og beder om råd til at style festkjolen, og meget ofte oplever jeg, at mange kvinder er lidt bange for farver, og specielt bange for at have for mange farver på. Hvorfor dog? Farver er IKKE farlige og kan understøtte hinanden på smukkeste vis.

Farverige forårs-fest-kjole outfit nr 1:

Her har jeg taget udgangspunkt i den über smukke bikini kjole med halterneck. Kjolen er så snedigt lavet at den har et specielt indlægsstof ved barmen så man ikke behøver at have en BH på. Prøv det! Kjolen er lidt i patchwork-stil i blomstrede Liberty stoffer. Jeg vil dresse den op med masser af smykker i guld og oxideret, her gyldne diamant øreringe, oxideret Memory armbånd, og double chain ball halskæde. Hertil en gylden Prada Clutch og hot pink støvletter fra Marc Jacobs. Så mangler vi bare en lækker farve på neglene og lidt gloss på læberne og afsted det går!

Farverige forårs-fest-kjole outfit nr 2:

Her har jeg gået efter en saftig forårs-kombination af koral og grøn. Astrid kjolen har en smuk dyb farve, den falder smukt til kroppen og smocken øverst giver en perfekt pasform til alle. Hertil vil jeg bære et stort sølv farvet Atlanta statement armbånd og fine sølv Memory øreringe. Dress det hele op med en rød leopard clutch fra Prada, fantastiske grønne stilletter fra Louboutin, røde negle og lidt blush på kinderne.

Måske synes du at det hele virker rasende dyrt? Ja, det er da muligt, men det er altså de store design-huse der sætter dagsordenen, så lad dig inspirere til dit eget personlige look.

Er du stadig i tvivl? Så kom herned, jeg elsker at hjælpe :-)

GOD FEST / Ulla


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤