Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Min personlige retro stil | Hverdagens små stylingtips #4

April 28, 2016

Jeg ved godt,

at jeg har været lidt kritisk på det sidste her på bloggen.

Men altså,

jeg synes virkelig det er vigtigt at have nogle klare holdninger,

specielt i en branche som vores,

hvor der er ALT for mange brodne kar.

 

Jeg håber du stadig har lyst til at læse med,

for nu er der gensyn med "Hverdagens små styling tips"

 

Måske har du set mig skrive mit mantra

"Køb mindre, men mere af det du virkelig gerne vi have"

mere end én gang?

Det er virkelig en ting jeg prøver at efterleve,

jeg vil hellere have enkelte men fine ting i mit klædeskab

(og SELVFØLGELIG noget der er produceret under ordentlige forhold!!!)

Og det behøver ikke kun gælde de store ting...

Se fx bare hvor glad jeg er for mit røde Waist elastik bælte,

jeg har det faktisk på, på hele 4 ud af 6 billeder,

til 4 meget forskellige outfits :-)

 Prada clutch | Køb mindre, men mere af det du gerne vi have Sort jersey kjole med hvidt mønster | Weiz alberte kjole Netstrømper | Oroblu fishnet strømpebukser sort kjolem med hvide prikker, lagerfeld jakke med chanel blomster Sort kjole med hvide prikker | min personlige retro stil | Weiz copenhagen Stort mønstret tørklæde | Patch unika fra WEIZ

Skal du også have et yndlings bælte, så se alle vores farvede elastikbælter her!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤