Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Min personlige retro stil | Hverdagens små stylingtips #4

April 28, 2016

Jeg ved godt,

at jeg har været lidt kritisk på det sidste her på bloggen.

Men altså,

jeg synes virkelig det er vigtigt at have nogle klare holdninger,

specielt i en branche som vores,

hvor der er ALT for mange brodne kar.

 

Jeg håber du stadig har lyst til at læse med,

for nu er der gensyn med "Hverdagens små styling tips"

 

Måske har du set mig skrive mit mantra

"Køb mindre, men mere af det du virkelig gerne vi have"

mere end én gang?

Det er virkelig en ting jeg prøver at efterleve,

jeg vil hellere have enkelte men fine ting i mit klædeskab

(og SELVFØLGELIG noget der er produceret under ordentlige forhold!!!)

Og det behøver ikke kun gælde de store ting...

Se fx bare hvor glad jeg er for mit røde Waist elastik bælte,

jeg har det faktisk på, på hele 4 ud af 6 billeder,

til 4 meget forskellige outfits :-)

 Prada clutch | Køb mindre, men mere af det du gerne vi have Sort jersey kjole med hvidt mønster | Weiz alberte kjole Netstrømper | Oroblu fishnet strømpebukser sort kjolem med hvide prikker, lagerfeld jakke med chanel blomster Sort kjole med hvide prikker | min personlige retro stil | Weiz copenhagen Stort mønstret tørklæde | Patch unika fra WEIZ

Skal du også have et yndlings bælte, så se alle vores farvede elastikbælter her!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤
Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤

May 14, 2018

Blomstrede sommerkjoler er altid et hit, det samme er vores populære klassiker Celine kjolen! Så denne kombi af kjole og blomster er ren win-win.  Jeg har efterhånden lavet Celine kjolen i utallige udgaver, så sjovt er det at tænke på, at den faktisk blev designet lidt ved en tilfældighed...

Læs mere article →

Vil du inviteres med til vores snart kommende pre-sale på webshoppen?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en invitation direkte i din indbakke.

Bare rolig - Du kan framelde dig igen til enhver tid ❤