Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Min personlige retro stil | Hverdagens små stylingtips #4

April 28, 2016

Jeg ved godt,

at jeg har været lidt kritisk på det sidste her på bloggen.

Men altså,

jeg synes virkelig det er vigtigt at have nogle klare holdninger,

specielt i en branche som vores,

hvor der er ALT for mange brodne kar.

 

Jeg håber du stadig har lyst til at læse med,

for nu er der gensyn med "Hverdagens små styling tips"

 

Måske har du set mig skrive mit mantra

"Køb mindre, men mere af det du virkelig gerne vi have"

mere end én gang?

Det er virkelig en ting jeg prøver at efterleve,

jeg vil hellere have enkelte men fine ting i mit klædeskab

(og SELVFØLGELIG noget der er produceret under ordentlige forhold!!!)

Og det behøver ikke kun gælde de store ting...

Se fx bare hvor glad jeg er for mit røde Waist elastik bælte,

jeg har det faktisk på, på hele 4 ud af 6 billeder,

til 4 meget forskellige outfits :-)

 Prada clutch | Køb mindre, men mere af det du gerne vi have Sort jersey kjole med hvidt mønster | Weiz alberte kjole Netstrømper | Oroblu fishnet strømpebukser sort kjolem med hvide prikker, lagerfeld jakke med chanel blomster Sort kjole med hvide prikker | min personlige retro stil | Weiz copenhagen Stort mønstret tørklæde | Patch unika fra WEIZ

Skal du også have et yndlings bælte, så se alle vores farvede elastikbælter her!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤