Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Min personlige retro stil | Hverdagens små stylingtips #4

April 28, 2016

Jeg ved godt,

at jeg har været lidt kritisk på det sidste her på bloggen.

Men altså,

jeg synes virkelig det er vigtigt at have nogle klare holdninger,

specielt i en branche som vores,

hvor der er ALT for mange brodne kar.

 

Jeg håber du stadig har lyst til at læse med,

for nu er der gensyn med "Hverdagens små styling tips"

 

Måske har du set mig skrive mit mantra

"Køb mindre, men mere af det du virkelig gerne vi have"

mere end én gang?

Det er virkelig en ting jeg prøver at efterleve,

jeg vil hellere have enkelte men fine ting i mit klædeskab

(og SELVFØLGELIG noget der er produceret under ordentlige forhold!!!)

Og det behøver ikke kun gælde de store ting...

Se fx bare hvor glad jeg er for mit røde Waist elastik bælte,

jeg har det faktisk på, på hele 4 ud af 6 billeder,

til 4 meget forskellige outfits :-)

 Prada clutch | Køb mindre, men mere af det du gerne vi have Sort jersey kjole med hvidt mønster | Weiz alberte kjole Netstrømper | Oroblu fishnet strømpebukser sort kjolem med hvide prikker, lagerfeld jakke med chanel blomster Sort kjole med hvide prikker | min personlige retro stil | Weiz copenhagen Stort mønstret tørklæde | Patch unika fra WEIZ

Skal du også have et yndlings bælte, så se alle vores farvede elastikbælter her!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!
Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!

June 24, 2019

Jeg er meget glad for bælter, og for at understrege min talje! Det er nok ikke nogen overraskelse, hvis du har fulgt mig i mere en fem minutter. Det er selvfølgelig fordi min talje er mit slankeste sted på kroppen, og fordi det klæder min kropstype at blive "skåret" lige her...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤