Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Min personlige retro stil | Hverdagens små stylingtips #4

April 28, 2016

Jeg ved godt,

at jeg har været lidt kritisk på det sidste her på bloggen.

Men altså,

jeg synes virkelig det er vigtigt at have nogle klare holdninger,

specielt i en branche som vores,

hvor der er ALT for mange brodne kar.

 

Jeg håber du stadig har lyst til at læse med,

for nu er der gensyn med "Hverdagens små styling tips"

 

Måske har du set mig skrive mit mantra

"Køb mindre, men mere af det du virkelig gerne vi have"

mere end én gang?

Det er virkelig en ting jeg prøver at efterleve,

jeg vil hellere have enkelte men fine ting i mit klædeskab

(og SELVFØLGELIG noget der er produceret under ordentlige forhold!!!)

Og det behøver ikke kun gælde de store ting...

Se fx bare hvor glad jeg er for mit røde Waist elastik bælte,

jeg har det faktisk på, på hele 4 ud af 6 billeder,

til 4 meget forskellige outfits :-)

 Prada clutch | Køb mindre, men mere af det du gerne vi have Sort jersey kjole med hvidt mønster | Weiz alberte kjole Netstrømper | Oroblu fishnet strømpebukser sort kjolem med hvide prikker, lagerfeld jakke med chanel blomster Sort kjole med hvide prikker | min personlige retro stil | Weiz copenhagen Stort mønstret tørklæde | Patch unika fra WEIZ

Skal du også have et yndlings bælte, så se alle vores farvede elastikbælter her!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Når en lækker strikket cardigan reder dagen!
Dagens outfit | Når en lækker strikket cardigan reder dagen!

October 15, 2018

Det er nok ikke nogen hemmelighed at jeg ELSKER kjoler! I alle farver og mønstre. Men selv jeg må nogle gange overgive mig, og lade en lækker strikket cardigan stjæle opmærksomheden 💛💛💛 Dagens outfit er ret så udsædvanligt tone-i-tone...

Læs mere article →

Dagens outfit | Når kjole, strømpebukser og sko går op i en højere endhed!
Dagens outfit | Når kjole, strømpebukser og sko går op i en højere endhed!

October 08, 2018

Jeg ved godt, at det for mange af jer, kan være en stor udfordring at vælge de "rigtige" strømpebukser til jeres kjoler, og at mange derfor ender med de klassiske, trygge sorte strømper.  Mange går rundt med en idé om at ALT skal matche, og at man endelig ikke må stikke ud! Men hvorfor dog det...

Læs mere article →

Dagens outfit | Sådan dresser du den ensfarvede Alba kjole op!
Dagens outfit | Sådan dresser du den ensfarvede Alba kjole op!

October 01, 2018

Når jeg kigger ind i mit klædeskab, så hænger der ikke mange ensfarvede kjoler. Faktisk stort set ingen, men derimod masser af prints i alverdens farver. Og det er jo egentlig lidt synd, for en ensfarvet kjole behøver bestemt ikke være kedelig, hvis den dresses op med skønne miks-og-match-farver...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤