Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Prikket kjole... Måske er jeg lidt besat?

March 03, 2016

Jeg har altid været VILD med prikker!

Og nu jeg tænker over det,

så har der vist været prikkede kjoler med i stort set alle WEIZ kollektioner.

Hvorfor? Spørger du måske?

Tjaa det er ikke sådan lige at svare på.

-Måske er det fordi kjoler med prikker er lidt tidsløse...

de er stort set altid en del af mode billedet,

dog uden at blive totalt overeksponerede som stjerner længe har været.

-Måske er det fordi en prikket kjole ikke har nogen alder...

ja, jeg vil vove at påstå at prikker klæder alle uanset alder.

-Men måske er det mest af alt,

fordi prikkede kjoler er lidt uhøjtidelige,

sådan lidt glade-i-låget-agtige der passer mit sind rigtig rigtig godt :-)

 

Lige nu er min yndling prikkede kjole Celine kjolen i sort med hvide prikker!

Altså denne her smukke sag:

Sort kjole med hvide prikker. WEIZ kjole Celine sort

Men jeg kan selvfølgelig ikke bare gå rundt med en næsten helt sort kjole,

derfor bruger jeg den på to forskellige måder.

1. Med turkis cardigan, blå Oroblu strømper og et tin-farvet Waist elastikbælte

eller

2. Med en gammel rosa habitjakke, lilla strømper fra Oroblu og et hvidt Waist elastikbælte

 

Nå, det var bare lige lidt snak og prikkede kjoler og lidt styling tips!

 

Ha' en fantastisk dejlig dag

-måske iført en prikket kjole (det er jeg i hvert fald) ;-)

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤