Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Prikket kjole... Måske er jeg lidt besat?

March 03, 2016

Jeg har altid været VILD med prikker!

Og nu jeg tænker over det,

så har der vist været prikkede kjoler med i stort set alle WEIZ kollektioner.

Hvorfor? Spørger du måske?

Tjaa det er ikke sådan lige at svare på.

-Måske er det fordi kjoler med prikker er lidt tidsløse...

de er stort set altid en del af mode billedet,

dog uden at blive totalt overeksponerede som stjerner længe har været.

-Måske er det fordi en prikket kjole ikke har nogen alder...

ja, jeg vil vove at påstå at prikker klæder alle uanset alder.

-Men måske er det mest af alt,

fordi prikkede kjoler er lidt uhøjtidelige,

sådan lidt glade-i-låget-agtige der passer mit sind rigtig rigtig godt :-)

 

Lige nu er min yndling prikkede kjole Celine kjolen i sort med hvide prikker!

Altså denne her smukke sag:

Sort kjole med hvide prikker. WEIZ kjole Celine sort

Men jeg kan selvfølgelig ikke bare gå rundt med en næsten helt sort kjole,

derfor bruger jeg den på to forskellige måder.

1. Med turkis cardigan, blå Oroblu strømper og et tin-farvet Waist elastikbælte

eller

2. Med en gammel rosa habitjakke, lilla strømper fra Oroblu og et hvidt Waist elastikbælte

 

Nå, det var bare lige lidt snak og prikkede kjoler og lidt styling tips!

 

Ha' en fantastisk dejlig dag

-måske iført en prikket kjole (det er jeg i hvert fald) ;-)

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤