Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Januar - Månedens gang hos Weiz og på Instagram!

February 03, 2014

Sidste efterår tog jeg en stor beslutning for Weiz! Jeg har så at sige rystet posen, og droppet de 2 store årlige kollektioner og løbende Pop-Up kjoler, og går nu helt nye veje. Fremover kommer Weiz til at præsentere 4 mindre kollektioner om året. Designet ændres ikke. Du vil fremover finde vores velkendte farverige jerseykjoler og figursyede must-haves både på webshoppen, i butikken på Nørrebro og hos vores forhandlere rundt om i Danmark.

Januar har i dén grad været præget af den nye kollektion. Der er blevet arbejdet hårdt på at få de nye styles færdige, og jeg må sige jeg er mere end tilfreds med resultatet. Herefter gik turen til fotografen. Smukke image billeder og packs til webshoppen er taget og det nye katalog er trykt. Glæd jer :-)

Januar blev også måneden hvor Weiz fik hul igennem på PR siden. Vi startede sidste år et samarbejde med et af Københavns bedste PR bureauer Think PR, og dette har nu båret frugt. Ovenover er et klip fra Ugebladet Søndag og Vi Unge. Ja - Hos Weiz favner vi bredt.

Heldigvis bød måneden også på en skøn tøsetur til London sammen med min søster og hendes datter. Elsker at komme ud og se verden lidt ovenfra og blive inspireret lidt.

Vil du ikke gå glip af dagens inspirerende billede på Instagram, så følg os her!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!
Dagens outfit | Den populære kimono brugt som fin sommerkjole!

May 13, 2019 1 kommentar

Jeg havde dette fine outfit på til min nieces konfirmation i søndags, og jeg har sjældent fået SÅ mange komplimenter! Min storebror gik så vidt at påstå, at det var den flotteste kjole, jeg nogensinde havde haft på...

Læs mere article →

Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!
Dagens outfit | Her er forårets flotteste kimono kjole!

May 08, 2019

Der er ingen tvivl om, at kimonoen er en at forårets helt store trends. Og efter jeg selv, på falderebet til produktionen af sommerkollektionen, besluttede mig for lige at kaste et par ekstra styles ind, må jeg fuldstændigt overgive mig; Kimono kjolen er intet mindre end fantastisk...

Læs mere article →

Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!
Dagens outfit | Forårs fin i sennepsgul prikket kjole!

April 10, 2019

"Hold da op en fin kjole" En sød kunde har lige skamrost den prikkede Octavia kjole, og jeg kan jo kun give hende ret! Den sennepsgule Octavia kjole ER noget helt specielt ❤ Både i farven og de små lækre prikker, men i høj grad også i snittet...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤