Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Januar - Månedens gang hos Weiz og på Instagram!

February 03, 2014

Sidste efterår tog jeg en stor beslutning for Weiz! Jeg har så at sige rystet posen, og droppet de 2 store årlige kollektioner og løbende Pop-Up kjoler, og går nu helt nye veje. Fremover kommer Weiz til at præsentere 4 mindre kollektioner om året. Designet ændres ikke. Du vil fremover finde vores velkendte farverige jerseykjoler og figursyede must-haves både på webshoppen, i butikken på Nørrebro og hos vores forhandlere rundt om i Danmark.

Januar har i dén grad været præget af den nye kollektion. Der er blevet arbejdet hårdt på at få de nye styles færdige, og jeg må sige jeg er mere end tilfreds med resultatet. Herefter gik turen til fotografen. Smukke image billeder og packs til webshoppen er taget og det nye katalog er trykt. Glæd jer :-)

Januar blev også måneden hvor Weiz fik hul igennem på PR siden. Vi startede sidste år et samarbejde med et af Københavns bedste PR bureauer Think PR, og dette har nu båret frugt. Ovenover er et klip fra Ugebladet Søndag og Vi Unge. Ja - Hos Weiz favner vi bredt.

Heldigvis bød måneden også på en skøn tøsetur til London sammen med min søster og hendes datter. Elsker at komme ud og se verden lidt ovenfra og blive inspireret lidt.

Vil du ikke gå glip af dagens inspirerende billede på Instagram, så følg os her!





Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!
Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!

June 24, 2019

Jeg er meget glad for bælter, og for at understrege min talje! Det er nok ikke nogen overraskelse, hvis du har fulgt mig i mere en fem minutter. Det er selvfølgelig fordi min talje er mit slankeste sted på kroppen, og fordi det klæder min kropstype at blive "skåret" lige her...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤