Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Januar - Månedens gang hos Weiz og på Instagram!

February 03, 2014

Sidste efterår tog jeg en stor beslutning for Weiz! Jeg har så at sige rystet posen, og droppet de 2 store årlige kollektioner og løbende Pop-Up kjoler, og går nu helt nye veje. Fremover kommer Weiz til at præsentere 4 mindre kollektioner om året. Designet ændres ikke. Du vil fremover finde vores velkendte farverige jerseykjoler og figursyede must-haves både på webshoppen, i butikken på Nørrebro og hos vores forhandlere rundt om i Danmark.

Januar har i dén grad været præget af den nye kollektion. Der er blevet arbejdet hårdt på at få de nye styles færdige, og jeg må sige jeg er mere end tilfreds med resultatet. Herefter gik turen til fotografen. Smukke image billeder og packs til webshoppen er taget og det nye katalog er trykt. Glæd jer :-)

Januar blev også måneden hvor Weiz fik hul igennem på PR siden. Vi startede sidste år et samarbejde med et af Københavns bedste PR bureauer Think PR, og dette har nu båret frugt. Ovenover er et klip fra Ugebladet Søndag og Vi Unge. Ja - Hos Weiz favner vi bredt.

Heldigvis bød måneden også på en skøn tøsetur til London sammen med min søster og hendes datter. Elsker at komme ud og se verden lidt ovenfra og blive inspireret lidt.

Vil du ikke gå glip af dagens inspirerende billede på Instagram, så følg os her!


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤