Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Det betyder kjoler for mig!

September 29, 2014

Indrømmet, jeg har altid været lidt pyntesyg. Jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af mig selv, og i min verden findes der ikke noget der hedder "over dressed". Tvært imod. Hellere for meget end for lidt, specielt når der er fest.

Det stod ikke skrevet i stjernerne at jeg skulle ende som selvstændig designer med speciale i kjoler, da jeg voksede op i det mørke Jylland i 80'erne. Helt ærligt, så var jeg lidt kejtet, og da pengene var små bestod min garderobe mest af "hand me down" fra mine ældre søskende, som både tæller et par brødre og en søster. Heldigvis var jeg allerede dengang dygtig til at sy, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det var på dette tidspunkt min personlige stil fandt sine rødder. 

Efter en kaotisk hippie inspireret periode med batik-farvede tunikaer, og en mere minimalistisk sort periode, sprang jeg ud som farveglad kjolepige.

Mit klædeskab er fyldt med kjoler i alle regnbuens farver, masser af lækre strømpebukser fra Oroblu, strikkede cardigans samt sko og stilletter fra designere som Marc Jacobs, Miu Miu og Prada. Jeg ejer ikke et par bukser og kan faktisk ikke helt huske hvornår jeg sidst har haft et par på.

Mange synes det er lidt upraktisk med en kjole, det forstår jeg simpelthen ikke?! Hver morgen vælger jeg dagens kjole, et par matchende strømper og på grund af årstiden en lækker cardigan. Nemmere bliver det vist ikke. Er det rigtig koldt bruger jeg ”Warm & soft” vlies strømper fra Oroblu, om foråret leggins og om sommeren bare ben. Jeg cykler i min kjole (ca 10 km om dagen), går lange søndagsture og har både flyttet og været på legepladsen med mine nevøer og niecer i en kjole. No problem.

Jeg synes kvinder skal klæde sig som kvinder! Spring ud i en kjole og træk på skulderen over hvad alle andre synes og mener!

Det er jeg blevet rigtig god til.

At kjoler nu er blevet min levevej er helt fantastisk. Det er uden tvivl en drøm der er gået i opfyldelse. Naturligvis er det meget hårdt arbejde, der er altid hundrede bolde i vejret, men jeg kan faktisk ikke tænke mig en anden eller bedre karriere.

Og hvad er så mine yndlings kjole lige nu? Hmmm.... svært spørgsmål, har heldigvis mange :-) Lad mig vælge en lang, en skjortekjole og en jerseykjole:

  • Lang: Helt sikkert Astrid i koral, har stort set boet i den hele sommeren. Få fingrene i Astrid kjolen her!
  • Skjortekjole: Loretta i mørk denim, den har perfekt pasform, den fremhæver min talje og så passer den til alle mine farvede strømper. Den er desværre allerede udsolgt, men du kan få fat i den hos Jubels.dk
  • Jerseykjole: Wigga black´n´white, den er enkel, blød at have på og nem at dresse op og ned. Se Wigga her!

 

Hvad med dig? Er kjoler hot eller not for dig?

 

Psssst: Kan du ikke få nok af Weiz? Få følg med her      


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤
Celine - Den blomstrede sommerkjole er et hit igen i år ❤

May 14, 2018

Blomstrede sommerkjoler er altid et hit, det samme er vores populære klassiker Celine kjolen! Så denne kombi af kjole og blomster er ren win-win.  Jeg har efterhånden lavet Celine kjolen i utallige udgaver, så sjovt er det at tænke på, at den faktisk blev designet lidt ved en tilfældighed...

Læs mere article →

Vil du inviteres med til vores snart kommende pre-sale på webshoppen?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en invitation direkte i din indbakke.

Bare rolig - Du kan framelde dig igen til enhver tid ❤