Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

December - Månedens gang hos Weiz og på Instagram!

December 31, 2013

Jeg ELSKER Instragram, næsten lige så meget som jeg elsker kjoler og sko, det er vist ingen hemmelighed. Det at udtrykke sig visuelt gennem et enkelt snapshot, et fastfrosset splitsekund af virkeligheden, taler lige til mit designer-hjerte. På samme tid bliver Instagram en slags billedlig dagbog.

December måned har været præget af årets store shopping-event: Julen! Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at årets julegave-hit ville blive et af Weiz's super populære tørklæder med neonkanter. Metervis af specielt pink og orange neonbånd blev syet på smukke mønstrede tørklæder.

         

December gav heldigvis også mulighed for at tage et kritisk blik på butikkens vinduer. Et nyt look med reklame for Weiz's nye webshop blev designet og bestilt hos et skiltefirma. At det selvfølgelig betød at den gamle udsmykning skulle fjernes var der ingen der tænkte på. Det tog flere timer med et barberblad at skrabe af, men resultatet er blevet super fint og så glemmer man jo hurtig strabadserne.

         

Mellem tørklæder, julegaver og travlhed blev der også tid til at sætte nye projekter og designs i søen. En hel ny kollektion af kjoler skal være færdig i januar. Der kommer også en ny mini kollektion af smykker. Mange af jer har nok opdaget at jeg har en forkærlighed for Swarovski krystal perler. Denne serie hedder Bling-bling og består af armbånd, øreringe og som noget helt nyt, også en ring.

         

Vil du ikke gå glip af dagens inspirerende billede, så kan du følge Dress it up with Weiz på Instagram her!

Til sidst er der kun at sige tak til dig der følger denne blog, ha' et rigtigt fantastisk nytår.

/Ulla


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

SENNEPS-GUL er forårets hit farve nummer ét!
SENNEPS-GUL er forårets hit farve nummer ét!

February 21, 2018

Sennepsgul! Det startede allerede i efteråret, med den fantastiske gule strik cardigan, og nu nærmest bugner butikken med forskellige nuancer af gul, gul, gul! Her er nogle af mine GULE favoritter der helt sikkert skal ind i mit klædeskab denne sæson...

Læs mere article →

Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole
Mere om den smukke blomstrede Annabell skjortekjole

February 13, 2018

Måske så du min sidste blogpost "Forårets flotteste kjoler og farver"-Og et par stylingtips! Der viste den über cool Annabell skjortekjole og gav et par tips til at style den.  -Og tænkte du der, at det kunne være dejligt at se den på en helt almindelig person?

Læs mere article →

Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!
Forårets flotteste kjoler og farver -Og et par stylingtips!

February 06, 2018

Endelig, endelig, ENDELIG! Ja, selvom det ikke helt er forår endnu, så er de nye forårs kjoler altså kommet i butikken -og lige om lidt kommer de også på webshoppen.  OG der er specielt én kjole jeg har glædet mig til at vise jer...

Læs mere article →