Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Når en designer pynter op til jul!

December 17, 2013

Jeg ELSKER at pynte! Det er vist ikke nogen hemmelighed.

Specielt holder jeg af at dække et overdådigt bord. Så da min mand og jeg holdt vores årlige julefrokost i starten ad december, besluttede jeg at gå "all in" på bordpynten. Jeg startede en uge før med at hente en stor birketræs stamme, gran og kristtjørn i mit lokale havecenter. Herefter kørte vi Amager tyndt og samlede gran-kogler, som blev vasket og lagt til tørre på badeværelsesgulvet. Gulvvarmen fik dem til at åbne sig op og vokse til dobbelt størrelse.

Herefter gik jeg i gang med sølvglimmer spray, sølvmaling, spraylim, glimmerflager, perler og lyseholdere. Alt blev omhyggeligt pyntet og placeret som en løber midt på det lange bord.

For at gøre looket perfekt fandt jeg mine julekugler, små rensdyr og fugle i glas og antikke sølvstager frem og "gemte" dem på bordet mellem grene og kogler.

Resultatet blev helt som ønsket og heldigvis var mine gæster ovenud positive og roste det smukke bord :-)


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!
Alexis | En hyldest kjole til min 80'er heltinde!

August 16, 2018


Søndag kl 17! Hvis du var barn i 80'erne ligesom mig, så ved du godt hvad det betyder! Det var nemlig tidspunktet hvor hitserien over dem alle DOLLARS rullede over skærmen! Søndag efter søndag lå mine søskende og jeg klar med puder og dyner, og slugte råt alle de vandvittige intriger...

Læs mere article →

Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘
Flere nye farverige øreringe på shoppen ✘✘✘

July 28, 2018

Altså, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med accessories. Det kan du se hver uge, når jeg laver en ny Friday Favourite! I min verden, får en kjole først rigtig liv, når den sættes sammen med de rigtige smykker, bælter og strømpebukser etc, og danner et helt outfit...

Læs mere article →

ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔
ENDELIG kom der nye smykker på shoppen ✔

June 27, 2018

Jeg har længe gerne ville have nye smykker på shoppen, -Ja også i butikken for den sags skyld. Specielt når jeg har lavet ugens Fredags Favorit har jeg følt at det var lidt for meget gentagelser af de samme Eardots og plexi smykker. Ikke at de ikke er fine, men du ved, vi har jo alle brug for lidt fornyelse...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤