Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Og vinderen blev....

December 10, 2013

Tusind, tusind tak til alle jer der tog jer tid til at deltage i min lille fødselsdag konkurrence om et smukt tørklæde med neonkanter. Og tak for alle de søde ord <3 Fedt at genkende flere skønne og trofaste kunder blandt kommentarerne!

Vinderen, der blev tilfældigt udtrukket, ønskede sig dette smukke Garden tørklæde!

Stort tillykke til dig Cille! Håber du bliver lykkelig for dit nye tørklæde.

Til alle jer andre, HUSK I kan få 20% rabat på ALT i shoppen til og med onsdag. Brug blot koden Weizfylder13

Skøn dag til jer alle / Ulla

 


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!
Dagens outfit | Sæsonens flotteste skjortekjole!

December 30, 2019

En af de nye styles i mit lille kjoleunivers jeg er mest stolt af, er den super fine Frankie skjortekjole. Ikke kun fordi jeg selv blev instantly hooked, (-Ja, jeg har den selvfølgelig i hele 3 forskellige udgaver 😉) mere fordi jeg synes den type skjortekjole havde manglet i min kollektion længe...

Læs mere article →

Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤
Dagens outfit | Det perfekte nytårsoutfit ❤

December 12, 2019

Årets sidste fest nærmer sig! Har du tænkt over hvad du skal have på?  Selvom jeg holder en lille familie-præget nytårsaften. så dresser jeg stadig op i en flot kjole, (gerne noget med glimmer og farver) og giver den lidt ekstra gas med smykker og makeup...

Læs mere article →

Dagens outfit | Perfekte juleønsker
Dagens outfit | Perfekte juleønsker

December 12, 2019

Er du klar til julen?  Godt spørgsmål ikke. Altså, jeg er ingenlunde klar til noget som helst, jeg har har haft virkelig travlt i min lille butik, med fødselsdagssalg, med at inspirere, designe nye kollektion og sætte næste produktion i gang. Ja, der er aldrig kedeligt på mit arbejde...

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤