Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Og vinderen blev....

December 10, 2013

Tusind, tusind tak til alle jer der tog jer tid til at deltage i min lille fødselsdag konkurrence om et smukt tørklæde med neonkanter. Og tak for alle de søde ord <3 Fedt at genkende flere skønne og trofaste kunder blandt kommentarerne!

Vinderen, der blev tilfældigt udtrukket, ønskede sig dette smukke Garden tørklæde!

Stort tillykke til dig Cille! Håber du bliver lykkelig for dit nye tørklæde.

Til alle jer andre, HUSK I kan få 20% rabat på ALT i shoppen til og med onsdag. Brug blot koden Weizfylder13

Skøn dag til jer alle / Ulla

 

1 Reaktioner

Cille
Cille

December 10, 2013

Juuuhuuu! jeg ringer lige og aftaler i fht afhentning :-)

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!
Dagens outfit | Brug de fine elastikbælter til at understrege din talje!

June 24, 2019

Jeg er meget glad for bælter, og for at understrege min talje! Det er nok ikke nogen overraskelse, hvis du har fulgt mig i mere en fem minutter. Det er selvfølgelig fordi min talje er mit slankeste sted på kroppen, og fordi det klæder min kropstype at blive "skåret" lige her...

Læs mere article →

Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!
Dagens outfit | Den flotte kimono kjole brugt som cool cardigan!

June 12, 2019

Jeg ved godt, at det har handlet lidt meget om kimono kjoler på det sidste! Men altså, efter jeg har fået øjnene op for denne fantastiske type kjole, kan jeg næsten ikke få nok, for jeg synes simpelthen bare, at den er skøn at have på, og så kan den bruges på alle mulige måder...

Læs mere article →

Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest
Dagens outfit | NEJ! Den lange maxi kjole er ikke kun til fest

May 31, 2019

Altså, jeg ved faktisk ikke hvor den kommer fra, den der med at en lang maxi kjole KUN er til fest?! Det er åbenbart en helt almindelig antagelse, for jeg hører den igen og igen fra alle mulige forskellige kvinder.  Men hvorfor dog...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤