Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

Inspiration til vinterens retro kjoler!

Liquid error (line 61): translation missing: da.date_formats.month_day_year

Se lige denne her lækre farve-palette!

Er den ikke bare alt for skøn???

Jeg har længe gået og tænkt,

at jeg bare MÅ eje et par dyb-røde stilletter,

for de ville passe virkelig godt til mange af min retro kjoler,

og ligesom understrege den stil jeg kører hos WEIZ Copenhagen.

Jeg er vild med den store sløjfe bag på parret på collagen,

det giver dem et overdrevet luksuriøst look,

og nej nej, jeg ved da godt de ikke er særlig praktiske

-But who cares???

WEIZ Copenhagen fashion blog vinter retro kjole inspiration

På collagen er vist Alberte kjole i sort / hvid, Synne kjole i denim, Tyll skørt i marine blå, Waist elastikbælte i rød og Ball'n'key halskæde, alt fra WEIZ Copenhagen. Desuden fingerring fra Dior og stilletter fra Louboutin (I will never stop dreaming...)

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!


Også i Dress it up with WEIZ

Elsker du din krop?
Elsker du din krop?

Liquid error (line 248): translation missing: da.date_formats.month_day_year

Søndag morgen sad jeg, med en god kop kaffe og dagens udgave af Politikken. -Eller... Lad mig bare være helt ærlig! Det var selvfølgelig lang op af formiddagen, inden jeg fik snøvlet mig ud af sengen, havde været i bad, vandet spirer og planter indenfor (dem udenfor tager jeg altid senere på dagen) at jeg endelig satte mig ned...

Læs mere article →

Balenciaga kopierer Ikea - HVORFOR nu det???
Balenciaga kopierer Ikea - HVORFOR nu det???

Liquid error (line 248): translation missing: da.date_formats.month_day_year

De seneste par dage er min Facebook feed flydt over af Balanciagas knock off af Ikea's Frakta tote, du ved den der billige plastik-agtige pose vi slæber alle vores indkøb hjem i. Og jeg bliver simpelthen NØD til at sige noget her!  For hvad i alverden tænkte de dog på???

Læs mere article →

FF #21 | Endnu flere farverige retro kjoler
FF #21 | Endnu flere farverige retro kjoler

Liquid error (line 248): translation missing: da.date_formats.month_day_year

Jeg håber helt ærligt, at du finder mine små fredagscollager lige så inspirerende som jeg synes det er at lave dem!  Jeg synes det er super fedt, at vise nye måder du kan bruge din yndlings retrokjole på, så du får mest muligt ud af det du har i dit klædeskab ✔✔✔

Læs mere article →

Elsker du også kjoler?

Så skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev!!!

Og få besked direkte i din mailboks om:

● Stylingtips ● Events

● Specielle rabatter kun for dig!

● Og meget, meget mere ♥