Inspiration til vinterens retro kjoler!

Se lige denne her lækre farve-palette!

Er den ikke bare alt for skøn???

Jeg har længe gået og tænkt,

at jeg bare MÅ eje et par dyb-røde stilletter,

for de ville passe virkelig godt til mange af min retro kjoler,

og ligesom understrege den stil jeg kører hos WEIZ Copenhagen.

Jeg er vild med den store sløjfe bag på parret på collagen,

det giver dem et overdrevet luksuriøst look,

og nej nej, jeg ved da godt de ikke er særlig praktiske

-But who cares???

WEIZ Copenhagen fashion blog vinter retro kjole inspiration

På collagen er vist Alberte kjole i sort / hvid, Synne kjole i denim, Tyll skørt i marine blå, Waist elastikbælte i rød og Ball'n'key halskæde, alt fra WEIZ Copenhagen. Desuden fingerring fra Dior og stilletter fra Louboutin (I will never stop dreaming...)

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!
Ulla Hvid-Hansen
Ulla Hvid-Hansen

Designer & bloggerSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.