Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

UNDSKYLD kære blog!

January 19, 2016

Undskyld kære blog...

Undskyld at jeg har forsømt dig lidt på det sidste,

at jeg totalt har overset dig,

at jeg faktisk ikke har bruge 5 minutter af MIN dyrebare tid

på liiiige at opdatere dig lidt,

eller i det mindste dele et fint billede ...

 

Men altså kære blog

(nu kommer ALLE undskyldningerne)

Jeg har altså bare haft vildt travlt, ikke

det kan du da godt forstå?

 

December fløj bare forbi!

det væltede ind med kunder,

der skulle have den perfekte retro kjole, tørklæde eller gave,

specielt på WEIZ's 15 års fødselsdag,

pyha der var travlt,

Det var en ren fest.

 

Når jeg holder juleferie SÅ...

sagde jeg til mig selv.

Men altså....

Jeg kom bare lige til at glemme dig, kære blog,

sorry,

men jeg hyggede mig bare så dejligt

med hele min kæmpe familie deroppe i Norge,

gik lange ture, spiste alt for meget mad, og drak rødvin.

 

Når jeg kommer hjem SÅ...

Men altså...

Der skulle jeg jo på arbejde,

og så var der lige noget med nogle retro kjoler,

og faktisk var jeg også lidt træt efter julen.

 

Jamen så bliver det 1. januar jeg giver den gas!

Besluttede jeg højt og helligt...

Men men men, jeg drak vist lidt for mange bobler nytårsaften,

så jeg lå bare hele dagen og så CSI i fjerneren...

 

I det nye år starter jeg på en frisk!!!

 

Yes yes,

altså lige når den nye sommer kollektion er HELT færdig,

og fotograferet og sendt videre til min agent.

 

Og ved du hvad kære blog?

Det er den nu.

Så NU er jeg her igen.

NU giver jeg den gas,

og skriver løs,

for jeg er heldigvis fuld af energi, inspiration

og har masser af ideer i støbeskeen.

 

Så "stay tuned"

som man jo siger,

for det vil du ikke gå glip af!!!

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen? Så følg med her      

 

 WEIZ Copenhagen fashion blog designer UllaDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, kjoler og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, og mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links du klikker på, er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes før de vises


Også i Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den blomstrede skjortekjole er også et forårs hit!
Dagens outfit | Den blomstrede skjortekjole er også et forårs hit!

February 20, 2019

I sidste uge fik jeg en besked fra Rikke min faste fotograf: "Så er det det nu, det bliver fantastisk vejr på lørdag, og det skal vi udnytte!"  Som sagt, så gjort!  Vi mødtes lørdag morgen, gik en tur ned til Søerne og fik nogle helt fantastiske billeder af nye forårs outfits, med blå himmel og smukt lys over vandet...

 

Læs mere →

Dagens outfit | Kan vi få nok af smukke leopard-prikkede kjoler???
Dagens outfit | Kan vi få nok af smukke leopard-prikkede kjoler???

January 28, 2019

Hvad gør en klog designer, hvis hun pludselig ikke kan leve uden en lækker leopard-prikket kjole???  Hun ringer selvfølgelig til sin faste stof-pusher, og spørger om han har noget lækkert leopard-stof på lager, vælger den lækreste kvalitet, sender det til systuen, og vupti! Så kan hun sidde og shine i sin nye kjole...

Læs mere →

Dagens outfit | Storby camoufleret kjole ved søerne i København!
Dagens outfit | Storby camoufleret kjole ved søerne i København!

January 15, 2019

I dag skal vi på safari i Storbyjunglen! Søerne i København er for mange et smukt åndehul,hvor man går ture, jogger, cykler, eller måske bare sidder på en bænk og nyder en kop kaffe. På en kold vinterdag, gik min faste fotograf Rikke og jeg derned, og det er der kommet denne fine fotoserie ud af...

Læs mere →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked direkte i din indboks om nye varer, udsalg, events og meget mere!

Bare rolig - Vi spammer ikke ❤