Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

10 betragtninger om New York

November 03, 2016

Kender du det?

Jeg vil gerne skrive noget om New York,

om min rejse, sanserne og alle oplevelserne,

men jeg ved simpelthen ikke hvor jeg skal starte...

 

Manhattan | New York in black and white

 

New York er bare for stor,

for vild og pulserende,

til at puttes ind i en lille blogpost.

 

Derfor har jeg valgt at lave en liste med betragtninger,

indtryk og nogle af de mange ændringer der var sket,

siden jeg besøgte byen for 7 år siden.

 

  1. Sikke en smuk og grøn by! Alle vegne var der blomster, træer og grønne planter. I vindueskarmene, på gader og stræder, i blomsterkummer og langs avenyerne i små bede på fortorvet.
  2. Der var kommet markant flere cykelstier (har hørt noget om at der har været en dansk byplanlægger / arkitekt på spil) og da de fleste veje er ensrettede føltes det sikkert at kaste ud i trafikken på Manhattan. Desuden var bilerne utroligt gode til at vise hensyn og holde afstand. Der er dog stadig ikke mange der cykler rundt, og en tjener på en Italiensk restaurant var da også nede ved vores bord og spørge undrende "did you just bike up to the restaurant???"
  3. Selvom der er kun er kort tid til præsidentvalget så man ikke meget til det i bybilledet. Der var ingen grimme valgplakater og store billboards. Debatten kørte selvfølgelig løs i fjernsynet, hvor hver en lille detalje om Trumps eskapader blev vendt.
  4. På trods af at vi travede hele Manhattan tyndt og også var et smut i Brooklyn så vi ingen kvinder der bar tørklæde eller var tildækkede, ja faktisk så vi ikke mange mennesker der ligefrem skiltede med deres religiøsitet.
  5. Butiksdøden hærgede også her i visse områder. Da vi var i NY sidst var Meatpacking det hotteste af det hotteste med mange store flagskibsbutikker. Denne gang bar det præg af lukkede og tomme lokaler. Dog var der også gang i en masse ombygninger, så lad os håbe det bare er en fase.
  6. Byggeriet var i fuld gang! Overalt er nye skyskrabere skudt frem, og er der ikke tomme byggegrunde, så smækker man da bare 6 ekstra etager på en allerede eksisterende bygning, hvilket gav nogle ret så spændende arkitektoniske udtryk.
  7. Der er virkelig mange super lækre tagterrasser med grønne oaser midt i byen. Dette var ret tydeligt da vi besøgte Whitney museet i Meatpacking, hvor man fra deres terrasse havde en fænomenal udsigt ud over det centrale Manhattan.
  8. De kan altså bare noget med service i USA. Ja, jeg ved godt at det er en gammel traver, men hvor er det fedt med mennesker der gerne vil yde det ekstra for at få en til at føle sig velkommen og godt tilpas. Ikke den der "jeg er lidt for fin til at tage din bestilling, for i virkeligheden er jeg mere jura studerende end servitrice..." attitude.
  9. New York er expensive! Anstændige hoteller koster kassen, de gode restauranter ligeså. Til gengæld kan du få alt den lir og luksus du drømmer om. Vores rejse har været alle pengene værd, også selvom vi er lidt i spare-mode nu...
  10. New York er et FANTASTISK sted at mødes med bedste venner og feste, drikke sjusser og se på kunst og meget meget mere ♥♥♥

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

1 Besvarelse

Christina Storm
Christina Storm

November 03, 2016

Jeg får altid lyst til at lave en billedreportage med alle de mennesker, jeg ser rundt omkring i New York. Jeg får lyst til at snakke med dem, og høre om deres historie og deres liv. Jeg bliver simpelthen så nysgerrig.

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes før de vises


Også i Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Den blomstrede skjortekjole er også et forårs hit!
Dagens outfit | Den blomstrede skjortekjole er også et forårs hit!

February 20, 2019

I sidste uge fik jeg en besked fra Rikke min faste fotograf: "Så er det det nu, det bliver fantastisk vejr på lørdag, og det skal vi udnytte!"  Som sagt, så gjort!  Vi mødtes lørdag morgen, gik en tur ned til Søerne og fik nogle helt fantastiske billeder af nye forårs outfits, med blå himmel og smukt lys over vandet...

 

Læs mere →

Dagens outfit | Kan vi få nok af smukke leopard-prikkede kjoler???
Dagens outfit | Kan vi få nok af smukke leopard-prikkede kjoler???

January 28, 2019

Hvad gør en klog designer, hvis hun pludselig ikke kan leve uden en lækker leopard-prikket kjole???  Hun ringer selvfølgelig til sin faste stof-pusher, og spørger om han har noget lækkert leopard-stof på lager, vælger den lækreste kvalitet, sender det til systuen, og vupti! Så kan hun sidde og shine i sin nye kjole...

Læs mere →

Dagens outfit | Storby camoufleret kjole ved søerne i København!
Dagens outfit | Storby camoufleret kjole ved søerne i København!

January 15, 2019

I dag skal vi på safari i Storbyjunglen! Søerne i København er for mange et smukt åndehul,hvor man går ture, jogger, cykler, eller måske bare sidder på en bænk og nyder en kop kaffe. På en kold vinterdag, gik min faste fotograf Rikke og jeg derned, og det er der kommet denne fine fotoserie ud af...

Læs mere →

Elsker du også kjoler?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked direkte i din indboks om nye varer, udsalg, events og meget mere!

Bare rolig - Vi spammer ikke ❤