Vi leverer worldwide | Gratis levering i DK over 500,-

10 betragtninger om New York

November 03, 2016

Kender du det?

Jeg vil gerne skrive noget om New York,

om min rejse, sanserne og alle oplevelserne,

men jeg ved simpelthen ikke hvor jeg skal starte...

 

Manhattan | New York in black and white

 

New York er bare for stor,

for vild og pulserende,

til at puttes ind i en lille blogpost.

 

Derfor har jeg valgt at lave en liste med betragtninger,

indtryk og nogle af de mange ændringer der var sket,

siden jeg besøgte byen for 7 år siden.

 

  1. Sikke en smuk og grøn by! Alle vegne var der blomster, træer og grønne planter. I vindueskarmene, på gader og stræder, i blomsterkummer og langs avenyerne i små bede på fortorvet.
  2. Der var kommet markant flere cykelstier (har hørt noget om at der har været en dansk byplanlægger / arkitekt på spil) og da de fleste veje er ensrettede føltes det sikkert at kaste ud i trafikken på Manhattan. Desuden var bilerne utroligt gode til at vise hensyn og holde afstand. Der er dog stadig ikke mange der cykler rundt, og en tjener på en Italiensk restaurant var da også nede ved vores bord og spørge undrende "did you just bike up to the restaurant???"
  3. Selvom der er kun er kort tid til præsidentvalget så man ikke meget til det i bybilledet. Der var ingen grimme valgplakater og store billboards. Debatten kørte selvfølgelig løs i fjernsynet, hvor hver en lille detalje om Trumps eskapader blev vendt.
  4. På trods af at vi travede hele Manhattan tyndt og også var et smut i Brooklyn så vi ingen kvinder der bar tørklæde eller var tildækkede, ja faktisk så vi ikke mange mennesker der ligefrem skiltede med deres religiøsitet.
  5. Butiksdøden hærgede også her i visse områder. Da vi var i NY sidst var Meatpacking det hotteste af det hotteste med mange store flagskibsbutikker. Denne gang bar det præg af lukkede og tomme lokaler. Dog var der også gang i en masse ombygninger, så lad os håbe det bare er en fase.
  6. Byggeriet var i fuld gang! Overalt er nye skyskrabere skudt frem, og er der ikke tomme byggegrunde, så smækker man da bare 6 ekstra etager på en allerede eksisterende bygning, hvilket gav nogle ret så spændende arkitektoniske udtryk.
  7. Der er virkelig mange super lækre tagterrasser med grønne oaser midt i byen. Dette var ret tydeligt da vi besøgte Whitney museet i Meatpacking, hvor man fra deres terrasse havde en fænomenal udsigt ud over det centrale Manhattan.
  8. De kan altså bare noget med service i USA. Ja, jeg ved godt at det er en gammel traver, men hvor er det fedt med mennesker der gerne vil yde det ekstra for at få en til at føle sig velkommen og godt tilpas. Ikke den der "jeg er lidt for fin til at tage din bestilling, for i virkeligheden er jeg mere jura studerende end servitrice..." attitude.
  9. New York er expensive! Anstændige hoteller koster kassen, de gode restauranter ligeså. Til gengæld kan du få alt den lir og luksus du drømmer om. Vores rejse har været alle pengene værd, også selvom vi er lidt i spare-mode nu...
  10. New York er et FANTASTISK sted at mødes med bedste venner og feste, drikke sjusser og se på kunst og meget meget mere ♥♥♥

 

Psssst: Kan du heller ikke få nok af WEIZ Copenhagen?

Så følg med her      

 

Designer for WEIZ Copenhagen | Ulla Hvid-HansenDress it up blog handler om livet i og omkring WEIZ Copenhagen, og rigtig meget om kjoler, kjoler, og atter kjoler!!! Og så handler den også lidt om mig, Ulla, mit liv, rejser, kunst, arkitektur og ting der inspirerer mig. Denne blog er ikke sponsoreret af eksterne firmaer, alle links er lagt op af egen fri vilje. Du er meget velkommen til at kommentere, men husk en god tone!

1 Reaktioner

Christina Storm
Christina Storm

November 03, 2016

Jeg får altid lyst til at lave en billedreportage med alle de mennesker, jeg ser rundt omkring i New York. Jeg får lyst til at snakke med dem, og høre om deres historie og deres liv. Jeg bliver simpelthen så nysgerrig.

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de vises.


Flere spændende posts fra Dress it up with WEIZ

Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!
Dagens outfit | Det ternede grønne tørklæde pifter hele outfittet op!

October 31, 2019

Nogle gange er det ganske få ting, der gør et outfit til noget helt specielt. Den støvede grønne Vinca kjole er egentlig ret basic, men matched med det flotte ternede Gents Love tørklæde, går looket bare op i en højere enhed. Og så fik jeg også lige mulighed for at vise, et af mine allerbedste styling tip...

Læs mere article →

Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!
Dagens outfit | Annabell kjolen og det perfekte look til karrierekvinden!

October 25, 2019

En af de fede ting ved at arbejde med farverige kjoler, er at man kan tage de mest knaldede outfits på, uden at nogen løfter så meget som et øjenbryn...  Men sådan er din hverdag muligvis ikke?! Måske arbejder du på et kontor, eller et sted hvor du gerne vil udstråle lidt power og autoritet...

Læs mere article →

Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver
Dagens outfit | Celine kjole i fine efterårsfarver

October 16, 2019

Celine...  Behøver jeg næsten sige mere? Jeg ved at netop denne kjole, er rigtig manges absolutte yndlings model!  OG det er faktisk ikke så mærkeligt. Celine kjolen har nemlig en pasform, der sidder perfekt på både en str X-small og en XX-large! Store ord, det ved jeg...

Læs mere article →

Vil du have fri fragt på din næste order?

Uanset hvor meget du køber for?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få stylingtips, gode tilbud

og spændende nyheder direkte i din indbakke

Bare rolig! Vi spammer ikke og du kan framelde dig igen til enhver tid ❤